2777
2789
عنوان

وای استرس دارم

64 بازدید | 9 پست

من هر کاری میکنم نمیتونم وارد مای مدیو بشم و کارت ورود رو ببینم و بتونم کپی بگیرم ازش حالا چیکار کنمممممم😬😬

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
سایت در حال بروزرسانی هس یک ساعت باید واسی

از دیشب همین طور دارم میرم توی سایت ولی نمیشه

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چون همه دارن سعی میکنن کارتو بگرین صبور باش تا شنبه وقت هس خودمم هنوز نتونستن وارد بشم

نمیدونم بخدا چه بدبختی گیرکردیم ما 

اخه گفتن تا فردا بیشتر وقت نیست که

نمیدونم بخدا چه بدبختی گیرکردیم ما  اخه گفتن تا فردا بیشتر وقت نیست که

ن تا شنبه وقت هس تا فرداهم باشه باز خوبه

اخر شب یا اول صب ساعت ۴ و۵ اون مکقع سایت خلوته خودمم ممکنه فردا صب این موقع ها انجام بدم 

ن تا شنبه وقت هس تا فرداهم باشه باز خوبه اخر شب یا اول صب ساعت ۴ و۵ اون مکقع سایت خلوته خودمم ممکنه ...

حالا ببینم چی میشه شاید عصری رفتم کافی نت دیگه راحت شدن

2804
سایت خرابه برا کافینتم همینطوره

اره ولی از بچه های اینجا که سوال کردم گفتن همون دقیقه اول بهمون دادن خیلی طول نکشید