2777
2789
عنوان

مامانم رفت همه چیو به بابام گفت ... ببیان بگید چیکار کنم 😭😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 81 پست

توروخدا به حرف مادر وپدرت گوش بده.من که گوش ندادم الان عینه چی پشیمونم..البته توبه کردم وخداروشکر زندگی خوبی دارم..اما عذاب وجدان دارم....واقعا تو این رابطه ها هیچی نیست..مگراینکه طرف واقعا هدفش ازدواج باشه..که کمتر کسی پیدا میشه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی حرف پدر مادرتو گوش کن و کات کن برع چجوری ک متوجه شدم پدرت ینی خانوادت از نظر فرهنگی بالا هستن . ...

اره تنبیهم نکردن بشرط اینکه دست بردارم از این کارا😶🙃 ولی خب نمیدونم همو دوست داریم نمیدونم  بمونم باهاش  فوقش ۶ ماه خودشو نشون میده ...  اخرش اگه 

اره تنبیهم نکردن بشرط اینکه دست بردارم از این کارا😶🙃 ولی خب نمیدونم همو دوست داریم نمیدونم  ب ...

۶ ماه ..بعدم وابستگی بیشتر میشه و شما میشی ی افسرده که انگیزه نداره ادامه زندگی بده ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
2803
توروخدا به حرف مادر وپدرت گوش بده.من که گوش ندادم الان عینه چی پشیمونم..البته توبه کردم وخداروشکر زن ...

قصدمون که جدیه , نمیدونم با طرف بمونم فوقش ۶ ماه خودشون نشون میدن بعد  ...

هعی واقعا اولین تجربمه نمیدونم چی بگم

2804
2805
😐😂😂😂😂😂 وای نه دانشجوعه   اینطوریم نیست

بیین اسی الان شما اون آقا مرحله حساسی رو دارین میگذرونین

سنتون کمه ..حداقل این آقا باید ۲۶ تموم کنه شما ۲۳ یا ۲۴

که بدونین عشق بوده یا هوا ...از کجا معلوم یهو دیدی ۲ سال دیگه عاشق کسی دیگه بشه ...حتی خودت ..ممکنه سنت بالاتر برع تفکراتت فرق کنه و انتخاب یکی دیگه باشه 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
2801