اینطوریم نیست که توقعم بالا باشه چون خودم تقریبا همچین آدمیم دوست دارم مچ باشیم باهم
بعد هیکلی و قیافه متوسط چون آقای زیاد خوشگل خوب نیست بنا به دلایلی 😂
شما چی ؟
دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم میرسندنه به سکوت هم… سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️ https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079 دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم
من دوست دارم آدم پخته ایی باشن ..مثل پسرای دور ور نباشن ..
سنجیده باشه بره دانشگاه و استایل و هیکل خوب داشته باشه چون آدمی که به استایل و هیکل اهمیت میده
شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ میبینید ..امام علی علیهالسلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟✨😚ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
کسایی که از سن کم کار کرده باشن و به دنبال استقلال برای خودشون باشن و به حقوق افراد از جمله خانما احترام بذارن برام واقعا قابل احترامن
جایی را ترك کردم که در آن خوشحال نبودم و ترك آنجا نیز مرا خوشحال نکرد، اما میدانستم انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود.🌱 من احترام رو به شعورِ آدما میذارم نه سن و سالشون.🤝🏻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من دوست دارم آدم پخته ایی باشن ..مثل پسرای دور ور نباشن .. سنجیده باشه بره دانشگاه و استایل و هیکل ...
خودتونم ورزشکارین؟
به به انتخاب خوبیه
دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم میرسندنه به سکوت هم… سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️ https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079 دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم
قدبلند موهای و چشمای مشکی پوست سفید و مردونه مهربون طناز وایی دلم رف
عالیع فقط یه چیزی 😂😂 مگه طناز میشن آقایون ؟