2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

کار به هیچی ندارم ولی خدایی شغل سختیه و سروکله زدن با بچه های مردم از هر نوع فرهنگ و شیوه تربیتی اعصاب فولادی میخواد

موقع هایی که خودم دانش اموز بودم بعضی روزا واقعا زورم میومد پا شم برم سرکلاس بعد حساب کن معلما مجبور بودن هر روز بیان

جایی را ترك کردم که در آن خوشحال نبودم و ترك آنجا نیز مرا خوشحال نکرد، اما می‌دانستم انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمی‌شود.🌱 من احترام رو به شعورِ آدما میذارم نه سن و سالشون.🤝🏻
2804

اخه با وجود اپشن هایی که دارید بازم اعتراض دارید من وزارت بهداشتم الان شنبه هام که قرار تعطیل بشن به ما تعلق نمیگیره یه اعتراض هم نکردیم

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
کار به هیچی ندارم ولی خدایی شغل سختیه و سروکله زدن با بچه های مردم از هر نوع فرهنگ و شیوه تربیتی اعص ...

👍🏻👍🏻👍🏻

کاربری قبلیمaglaonema.خانم معلم؛ مامان یک دختر و پسر ناز  
2805
کار به هیچی ندارم ولی خدایی شغل سختیه و سروکله زدن با بچه های مردم از هر نوع فرهنگ و شیوه تربیتی اعص ...

بقیه شغل ها هر روز نمیرن سر کار؟؟؟

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
2801