2777
2789

خسیس نیس .مسولیت پذیره .چشم پاکه .و خیلی چیزای خوب دیگه 

اما اجتماعی نیس .و خونه هیچ کس نمیاد و بدتر این که از رفتن به خونه پدرم محدوده و این منو خیلی خیلی اذیت میکنه .انقدری که دیگه ویژگی های خوبش دارن برام کمرنگ نیشه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

درونگراست

شما موقع ازدواج و شناخت به این موضوع دقت نکردی عزیزم؟ 

ادمای درونگرا همینجورین

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

باهاش صحبت کن و بگو در حد دو سه ساعت اخر هر هفته برین خونه پدرت

تو هم همکاری کن و زیاد بهش فشار نیار

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

شخصیت درونگرا داره

فقط این فسمت رو نفهمیدم

خودش نمیاد خونه پدرتون یا شما رو هم محدود میکنه از رفتن به خونه پدرمادرتون یا حتی خونه بقیه؟

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
2804
درونگراست شما موقع ازدواج و شناخت به این موضوع دقت نکردی عزیزم؟  ادمای درونگرا همینجورین

این درون گران نیست خودرای و مستبده درونگرا خودش میشینه خونه دیگه جلو زنش برای رفتن ب خونه پدرش رو نمیگیره 

درونگراست شما موقع ازدواج و شناخت به این موضوع دقت نکردی عزیزم؟  ادمای درونگرا همینجورین

کلا خانوادگی اجتماعی نیستن .ولی این گل سر سبد نه. میدونستم اجتماعی نیس تقریبا .و از همون موقع قید فامیل رو زدم بخاطرش .اما تو ذهنم نمی‌گنجید واسه خونه پدرم به مشکل بخورم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
این درون گران نیست خودرای و مستبده درونگرا خودش میشینه خونه دیگه جلو زنش برای رفتن ب خونه پدرش رو نم ...

بله تا حدودی درسته

من کامل متنشون رو ندیدم که نوشته نمیذاره بره خونه پدرش

2805
کلا خانوادگی اجتماعی نیستن .ولی این گل سر سبد نه. میدونستم اجتماعی نیس تقریبا .و از همون موقع قید فا ...

عزیزم حتما باهم یه مشاور برید

رفتارش عادی نیست

شخصیت درونگرا داره فقط این فسمت رو نفهمیدم خودش نمیاد خونه پدرتون یا شما رو هم محدود میکنه از رفتن ...

ببین خونه بقیع که نمیاد. اما اگه مهمونی روز باشه میزاره من برم ولی اگه شب باشه نه خودش میاد نه من برم .چون واقعا تابلو هست که من برم اون خونه بمونه .چون به اندازه کافی تیکه می‌روند برام 😔😔😔تا خونه پدرم تقریبا ۶۰ کیلومتر راهه و میگه ماهی یبار کافیه که بری .مثلا گاهی چند روز تعطیله یا دلم تنگه عمرا یه هفته زودتر ببریم.خودمم نمیزاره تنها واستا.میگه‌میخواست شوهر نکنی

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
2801