2777
2789
عنوان

نمیخوام هیچوقت حامله شم

492 بازدید | 35 پست

و زایمان کنم و اینا. ولی بعضی وقتا دلم میخواد مامان باشم ولی باردار شدن وحشتناکه انگار ۹ ماهه تمام مریضی. بعدم که نوزاد نگهداریش خیلی سخته. چکار کنم دوس دارم مامان باشم و بچه داشته باشم. بچه ای که بیشتر از ۴ سالشه تقریبا، خیلی بامزس و مریض نمیشه 

دوست داشتن تو من و هیچ کس مهم نیست مهم اینه برلی دیگران آسیب داره یت نه که خیلی آسیب ها برای خودت و اون بچه داره 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

بچه اوردن قشنگه ک 

ولی اگه نمیخای یکی ب سرپرستی بگیر

هرچی الله بخاد🙂    400/6ـ    درسـتـه شـد تـجـربـه..! ولــی ن شـوقـی مـونـد، ن حــســی،  ن قـلـبـی:) اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

تمام لذتش به اینه توی بدن خودت رشد کنه دنیا بیاریش خودت از اول بزرگش کنی سختیش یکی دو ساله بعدا که بزرگ تر شد یه ذره اوضاع بهتر میشه ولی به دردسرش می ارزه 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804

از پرورشگاه بیار خب.منم هیچوقت نمیخوام بچه دوم داشته باشم وحشتناک بود نوزادیه پسرم وحشتناک.بارداری خوبی ذاشتم زایمانمم خوب بود اما بعدش تا سه سالگیش فاجعه بود.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
2805

زایمان اصلا آسون نیست بچه اصلا اونقدر که بقیه میگن شیرین نیست بچه دار شدن یعنی ایثار از خودت بگذری و بذاری برای رشد بچه اگه میتونی ایثار کنی بچه دار شو اگه سختیهاشو که زیاده قبول میکنی از لحظه ای که میاد تا آخر عمرت نگرانی براش... فک نکن همین که احساست میگه مامان خوبی میشی کافیه من که دهنم سرویس شد و هنوز اول راهم :) 

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
2801