2777
2789

داره نگاه می کنه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
داره نگاه می کنه 

نگاهم کرد وگذشت درمان نکرد دردهابازنکردگره ها

این،چه خداییست شایدخدای،من نیست؟!

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
نه باو من خیلی وقته از دیدش خارج شدم

محدودیت که نداره دیدش مثل ما نیست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بعضی بنده هاشو ک ۲۴ سالنه نگاه میکنه بعد میگن ناشکر نباش  این همه تبعیضو نمی بینن؟

سالهاس دارم التماس میکنم، جریانات اتفاقات زندگی منو به سنگ بگم از شدت ناراحتی پاش پاش میشه من نمی‌فهمم این خدا چطور تحمل میکنه

2805
نگاهم کرد وگذشت درمان نکرد دردهابازنکردگره ها این،چه خداییست شایدخدای،من نیست؟!

فقط بهش اعتماد کن 

2801