2777
2789
عنوان

کی بالکنش رو فرش کرده؟

195 بازدید | 28 پست

بالکنمون شلنگ آب نداره که تند تند بشورمش باید با لگن آب بیارم و اونقدری هم بزرگ نیست که بشه صندلی اینا گذاشت ولی خوبه

به نظرتون فرش کنم هر چند وقت یک بار جاروبرقی بکشم خوبه؟ یا فرشاش کثیف میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

پرنده ها میان کثیف کاری می کنند! 

به نظرم پر گلدون کن بعد دیگه زیرش پیدا نیست که بخواهی انقدر بشوری

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
2804

یه بلاگرفیلم ازبالکنشون گذاشته بود خیلی قشنگ بود 

کفش روباچمن مصنوعی فرش کرده بود وگل وگلدون های خوشگل گذاشته بود 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
2805

کثیف میشه فرش. بعضیا کلا پنجره میزنن جلو بالکنو ،اونطوری دیگ عین ی اتاق میشه،،من خیلی دوس دارم اونجوری،،ولی نمای خونه جالب نمیشه،اونجوری هر وقت بخوای پنحره رو باز میکنی،خیلی حاله خوبی داره.

ریپلای های اسی رو فقط  میبینم 
2801