من که برای کنکورم خوندم و نشد کلا نسبت به این نماز خیلی دلسرد شدم اینم بگم اینطور نبود بشینم فقط نماز خونم درس اینا نخونم خودمو کشتم و نشد نمیدونم شایدم خیر نبوده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزممم🥺 انشالله خبر بارداریت رو بشنویم... دکتر رفتی تا حالا؟ چیزی بهت نگفته؟
ممنون عزیزم انشاءالله ...
بله خیلی زیاد دکتر رفتم دوبار ای یوای دوبار ای وی اف و ۴بار انتقال جنین ، عکس رنگی ، عمل هیستروسکوپی و لاپراسکوپی و خلاصه هر درمانی از طب اسلامی بگیر تا خانگی ...
گفته بچه دار نمیشی دیگه بهش فکرنکن
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دیگه دوتا جنین بیشتر ندارم شاید مرداد برم برای انتقال ..شایدهم تااون موقع ی رحم جایگزین انتخاب کردم ...
هر وقت خواستی بری بهم بگو تا برات دعا کنم نمیدونم دعام گیراس یا هرچی ولی اون خانوم که میگم ۴۰ ساله بودن و دوقلو باردار شدن وقتی انتقال داشت کلی براش دعا کردم و باردار شد😍
هر وقت خواستی بری بهم بگو تا برات دعا کنم نمیدونم دعام گیراس یا هرچی ولی اون خانوم که میگم ۴۰ ساله ب ...
ممنون عزیزم الان برام دعاکن یک هفتس تو رختخواب از درد معده و روده مردم و هیچ دکتری نمیفهمه چمه ....هیچ مسکن و ارام بخشی هم ارومم نمیکنه مگه ۲ساعت ......
بچه نمیخوام سلامتی و دل خوش و ذهن اروم میخوام ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....