2777
2789

معجزه که میگم یعنی معجزه ای مشابه بارداری زن یائسه س ...

من به اینجور معجزه ای میگم محال...

حالا کیا حاجت محال داشتن و معجزه شده؟

اگه حاجتتونم بگین ممنون میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
عزیزممم🥺 انشالله خبر بارداریت رو بشنویم... دکتر رفتی تا حالا؟ چیزی بهت نگفته؟

ممنون عزیزم انشاءالله ...

بله خیلی زیاد دکتر رفتم دوبار ای یوای دوبار ای وی اف و ۴بار انتقال جنین ، عکس رنگی ،  عمل هیستروسکوپی و لاپراسکوپی و خلاصه هر درمانی از طب اسلامی بگیر تا خانگی ...

گفته بچه دار نمیشی دیگه بهش فکرنکن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ممنون عزیزم انشاءالله ... بله خیلی زیاد دکتر رفتم دوبار ای یوای دوبار ای وی اف و ۴بار انتقال جنین ، ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم البته نه برای بچه دار نشدنت چون بچه چیه ارزش خودت خیلی بالاتر از این بچه مچه اس😊

ناراحت شدنم فقط واسه این همه زحمتیه که کشیدی و اذیت شدی🥺

تو که این همه زحمت کشیدی ۳۲ سال که سنی نیس فعلا جوونی برو کربلا ازشون بخاه برات واسطه شن یه بچه صحیح و سالم نصیبت شه♥️

خیلی ناراحت شدم عزیزم البته نه برای بچه دار نشدنت چون بچه چیه ارزش خودت خیلی بالاتر از این بچه مچه ا ...

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت ، من دیگه راضیم به رضاش و نمیخوام خودم را اذیت کنم ...

از امام حسین هم خواستم و نشد ...دیگه ترجیح میدم سرنوشتم را قبول کنم ...

2804
بله 

بخدا قسم یکی از بچه های تو همین سایت که باهاشم در ارتباطم تو سن ۴۰ سالگی دوقلو با ای وی اف باردار شد اونم خیلی ناامید بود ولی بالاخره شد😍😍

کی میخای دوباره بری برای انتقال؟

بخدا قسم یکی از بچه های تو همین سایت که باهاشم در ارتباطم تو سن ۴۰ سالگی دوقلو با ای وی اف باردار شد ...

دیگه دوتا جنین بیشتر ندارم شاید مرداد برم برای انتقال ..شایدهم تااون موقع ی رحم جایگزین انتخاب کردم .

2805
دیگه دوتا جنین بیشتر ندارم شاید مرداد برم برای انتقال ..شایدهم تااون موقع ی رحم جایگزین انتخاب کردم ...

هر وقت خواستی بری بهم بگو تا برات دعا کنم نمیدونم دعام گیراس یا هرچی ولی اون خانوم که میگم ۴۰ ساله بودن و دوقلو باردار شدن وقتی انتقال داشت کلی براش دعا کردم و باردار شد😍

هر وقت خواستی بری بهم بگو تا برات دعا کنم نمیدونم دعام گیراس یا هرچی ولی اون خانوم که میگم ۴۰ ساله ب ...

ممنون عزیزم الان برام دعاکن یک هفتس تو رختخواب از درد معده و روده مردم و هیچ دکتری نمیفهمه چمه ....هیچ مسکن و ارام بخشی هم ارومم نمیکنه مگه ۲ساعت ......

بچه نمیخوام سلامتی و دل خوش و ذهن اروم میخوام ....

2801