2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوباره بریم آی وی اف ولی نمیخوام 😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رژیم گرفتی تا حالا؟

گرفتم گلم  خیبی گرمیجات خوردم  بعد عطاری و ماما گفتن تو خیلی گرم کردی خودتو  و شوهرت سرد بوده دختر شده اما خب شوهرم که گرده نخل و جنسینگ و سیاه دونه و فلفل سیاه و... مرتب میدادم  دیگه چه خاکی بریزم تو سرم 

2803
بچه دار نشی ها. شوهرت دخترزا هست. هر چی بیاره دختره . بگو دست از سر تو برداره . 

شوهر دختر زا😐😂 درسته که تعیین جنسیت اول با خدا دوم با شوهره ولی کلمه دختر زا و پسر زا درست نیس

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

داروها تهاجمیه  میترقم  خب کیست شکلاتی  فیبرومی چیزی دربیاد تو رحمم

خب راه دیگه ای برای تعیین جنسیت نیست

اگر انقدرررررر برای همسرت پسر داشتن مهمه، اگه طبیعی باردار بشی و دختر باشه کل خونواده ضربه می‌خوره... هم خودت و شوهرت، هم دخترات، هم اون طفل معصومی که جنسیتش دست خودش نبوده تا آخر عمر

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2804
گرفتم گلم  خیبی گرمیجات خوردم  بعد عطاری و ماما گفتن تو خیلی گرم کردی خودتو  و شوهرت ...

ببین عزیزم نترس چیزیت نمیشه خیلیا دو سه بار ای وی اف میکنن  ولی بذار دکتر با شوهرت صحبت کنه بگه برا تو ممکنه خطرناک باشه 

2805
2801