2777
2789
عنوان

کسایی که اهل پس انداز هستن بیاین

51 بازدید | 7 پست

سلام من دارم پس انداز میکنم سال دیگه ماشین بخرم انشالله بنظرتون پولم بزارم بانک بمونه یا طلا بخرم؟ طلا سود میکنم موقع فروش یکسال دیگه؟ مثلا چند روز دیگه پول تو کارتم میشه ۱۴تومن بزارم بمونه تو کارت یا برم یه تیکه طلای کم اجرت بردارم

من همین نیت رو داشتم خرد خرد جمع میکردم و سکه تمام میگرفتم البته من دو ساله دارم سیو میکنم   راضیم چون مثلا اولین سکه ای که 13 خریده بودم الان شده 40 این سود با بانک به دست نمیومد

از نزدیکای عیدم که طلا یهو فوران کرد فقط تو بانک سیو کردم الان 50-50 شده پس اندازم نصف طلا نصف نقد 

حالا چند روز پیش ی ماشین پیدا کردم طلا فروشا اعتصاب کرده بودن از دست رفت میخوام بگم چون مملکت رو هواست نمیشه قطعی گفت کدوم بهتره   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
من همین نیت رو داشتم خرد خرد جمع میکردم و سکه تمام میگرفتم البته من دو ساله دارم سیو میکنم   &n ...

وای چقدر سخت،من فعلا پولام تو بانکه میخام تا اخرسال جمع بکنم انشالله شایدم النگو بچگانه بخرم چون اجرتش کمه

سکه بخر. شک نکن. الانم قیمتش اومده پایین وقته خریده.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
2804