2777
2789
عنوان

دلم واسه مامانبزرگم تنگ شده

35 بازدید | 4 پست

تو دوران کودکی همه خاطرات خوشم برمیگرده به چشمای مهربون و نجیبت که دستای زحمت کشت اینقدر خشن دیده میشد که هیچکس مهربونی که پشت نوازشهای اون دستها بود را به جز من درک نکرد مادربزرگ پیرم که بعد از تو هیچوقت از هیچ کس این جنس محبت را ندیدم کاش بیشتر پیشمون بودی لعنت به اون روز سخت زمستونی که خبر مرگت را به من دادن 

هنوز باخوردن کره و ماست محلی یاد کره هاو ماستهایی که با دستای پر مهرت درست میکردی  میافتم که بعد از تو هیچجا پیدا نکردم دلم پر از دلتنگیته 

بخدا اینقدر دستاش زحمت کش بود که مفصل به مفصل دستاش تغییر شکل داده بود اینقدر مهربون بود که این مهربونیش شامل حال همه حیوونا میشد 

خداجون خودت مواظبش باش جاش تو بهشتت باشه  

چقدر گاهی آدمها بزرگند که حتی بعد از رفتنشون مدتها هیچ کس جای خالی اونها را نمیتونه بگیره😭😭😭😭

میشه خواهش کنم برا شادی روحش دعا کنید لایکم کنید دعاتون میکنم♥️♥️♥️

بیایید باهم به اصلحترین رای بدیم صلوات جلیلی پسند

منم دلم واسش تنگ شده هم جوون بود هم سالم تصادف کرد الان میرم خونش غم دنیا میاد رو دلم

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
منم دلم واسش تنگ شده هم جوون بود هم سالم تصادف کرد الان میرم خونش غم دنیا میاد رو دلم

مادربزرگ من خیلی کار میکرد زن روستایی بود خیلی زحمت میکشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادربزرگ من خیلی کار میکرد زن روستایی بود خیلی زحمت میکشید

خدا رحمت کنه من پدربزرگم بعدش مجبور شدیم براش زن بگیریم الان این خانوم هرچقدر هم خوش صحبته اصلا نمیتونم تحملش کنم تو خونه مادربزرگم 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
2803
خدا رحمت کنه من پدربزرگم بعدش مجبور شدیم براش زن بگیریم الان این خانوم هرچقدر هم خوش صحبته اصلا نمیت ...

باورت میشه من بعد از ۱۵ سال دارم از جای خالیش صحبت میکنم