2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
دکتر احمق فقط بهم قرص جلوگیری داد همین فقط بلدن پول بگیرن از دکتر رفتن متنفرم

دکترا زیاد زر میزنن دکتر من ۲سال پیش میگفت دیگ بچه دار نمیشی اگ الان اقدام نکنی شوهرم گفت چرت گفته بعد ۲سال بااولین اقدام گرفت فقط روز تخمک گذاریت رو مشخص کن یک روز درمیان رابطه داشته باش دوماه قبلش هم خودتو تقویت کن

دکتر احمق فقط بهم قرص جلوگیری داد همین فقط بلدن پول بگیرن از دکتر رفتن متنفرم

حتما باید تحت نظر باشی عزیزم آزمایشهای قبل بارداری رو انجام بدی زمان تخمک گذاری حتما رابطه داشته باشی،اگه خیلی هم عجله داری با دکتر مشورت کن قرص تحریک تخمک میده اسمش خاطرم نیست از روز سوم پریودی استفاده میکنی به مدت ۵روز اگه اشتباه نکنم خیلی سریع باردار میشی 

دکترا زیاد زر میزنن دکتر من ۲سال پیش میگفت دیگ بچه دار نمیشی اگ الان اقدام نکنی شوهرم گفت چرت گفته ب ...

وقتی با پول بابا میرن دانشگاه نتیجش میشه این شدیم موش آزمایشگاهی دست اینا پولمو وقتمونو جونمونو میدیم دستشون آخرم ی حرف الکی تحویلت میدن اینا زمان کارآموزی دنبال چیزای دیگن تااینکه کارکنن و چیزی یاد بگیرن

2805