2777
2789

با این حال میشه رفت تجربی دیدید کسیو؟؟

خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو
تجربی با ۱۶ و نیم رفتن خواهر بعد برای من معدل ۲۰ هر سه سالم بیست ک رفتم انسانی حقوق بخونم کلاس میزار ...

واقعاً.😂

پس چرا هی میگن سه سال مهمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

آفرین ماشاالله چقدر خوب پیشرفت داشتی👏🏻👏🏻👏🏻

الهی به خوشی به هدفهات برسی، ان شاءالله 🤲

برای موفقیتت صلوات و حمد فرستادم 🌺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آفرین ماشاالله چقدر خوب پیشرفت داشتی👏🏻👏🏻👏🏻 الهی به خوشی به هدفهات برسی، ان شاءالله 🤲 برای م ...

قربونت عزیزم مرسی.⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩🥰

2804
قربونت عزیزم مرسی.⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩🥰

زنده باشی گلم 💗

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
زنده باشی گلم 💗

برام دعا کنید الف بیارم شک دارم چون هفتم 15شدم من همیشه آرزو دارم دندون پزشک بشم هوای مردمو داشته باشم هزینه ی کم ازشون بگیرم خدا هم دوبرابرشو بهم میده

2805
برام دعا کنید الف بیارم شک دارم چون هفتم 15شدم من همیشه آرزو دارم دندون پزشک بشم هوای مردمو داشته با ...

چشم عزیزم برات آیة الکرسی میخونم امیدوارم به آرزوت برسی و خدا به اندازه قلب بزرگت برات خیر بخواد🤲

بدون که هر هدفی داشته باشی، باید تلاش کنی و اصلا راحت بدست نمیاد.

از دهم خوب درس بخون و تا میتونی تست بزن و تحلیل کن تا پایه قوی داشته باشی.

توی مسیرت شاید پیش بیاد بعضیا بخوان نا امیدت کنن، اما شما انگیزه و هدفی که الان داری همیشه توی ذهنت باشه و با سکوت از کنارشون رد بشو.

شاید گاهی خسته بشی، بپذیر که بالاخره شرایط انسان چه بدنی، چه اجتماعی همیشه ثابت نیست، پس اگر مشکلی پیش اومد بدون میگذره و دوباره همه چیز آروم میشه، وقت سختی، خودت به خودت سخت نگیر، و تمرکزت روی هدفت باشه.

ببخشید طولانی شد گلم ان شاءالله موفق باشی 🥰

چشم عزیزم برات آیة الکرسی میخونم امیدوارم به آرزوت برسی و خدا به اندازه قلب بزرگت برات خیر بخواد🤲 ...

مرسی قشنگم