شکر نصف پیمونه
پودر کاکائو سه قاشق غذا خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
آرد سه قاشق غذا خوری (آردو الک کنی)
شیر ۲لیوان و ۳/۴لیوان
کره نرم دو قاشق غذا خوری
وانیل شکری یک قاشق چای خوری (اختیاری)
ژلاتین دو قاشق غذا خوری
برای اینکه پودینگ درست کنی
اول شیر هارو بریز تو قابلمه نسوز بعدش پودر کاکائو و شکر و نمک و آردو اضافه کن
انقد هم بزن تا غلیظ شه (اگ غلیظ نشد یه قاشق آرد بزن )وقتی غلیظ شد وانیل و کره رو اضافه کن
اینا طرز تهیه پودینگش بود
برای اینکه دسر یخچالی درست کنی
بیسکوییت پتی بور اگر نداشتی هر بیسکوییتی باشه اشکال نداره (اگ بینش کرم داشت بیسکوییتو جدا کن با قاشق تمیز کن میتونی استفاده کنی ،از ساقه طلایی هم میتونی استفاده کنی
یه نکته دیگ برای زیبایی دسرت اگ بیسکوییت ساده داری با بیسکوییت شکلاتی میتونی وقتی که داری میچینی تو ظرف یه لایه بیکوییت ساده و پودینگ و لایه بعدی بیسکوییت شکلاتی و پودینگ (اینجوری ادامه بدی )
حالا طرز تهیه ش :
یه لیوان شیر بزار کنار (اگ قهوه داشتی یا کاپوچینو یا هرچیزی که شیرتو خوشمزه کنه خواستی میتونی استفاده کنی)
بیکوییتارو وردار بزن تو شیر دربیار بعد بچین تو ظرف حالا یه لایه روش پودینگ بریز
دوباره یه لایه دیگ بیسکوییت اغشته به شیر دوباره پودینگ همینو تکرار میکنی تا موادت تموم شه (اینارو به تعادل بریزیا )
بعد بزار یخچال بمونه سه ساعت بعد آماده سروه
بعد خودت هرچی خواستی واس تزئینش میتونی استفاده کنی
امیدوارم خوشت بیاد من خودم درست میکنم همه دوس دارن