2777
2789

بعد ب مادرم گفنم گفت من ی فکرای دیگه برا تو داشتم تو ذهنت ب این چیزا درگیره تو این سن ..من فقط گفتم دختره زرنگه و ی پسر خوب تور کرده !! خودش پزشکی میخونه یکی از همکلاسیاش ک از یه خانواده خوب هستن ..و پسره خیلی باادب و خوبه ..خیلی خوبه پسره از نظر تربیتی ...! بعد مادرم فک کرده من شوهر میخوام گفت ذهنتو ب این چیزا مشغول نکن .

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

ممکنه تحصیلات و موقعیت مادرتون رو بدونم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

دیگه سنتم کم نیست که اصلا اینچیزا به ذهنت خطور نکنه ولی درکل هدفهاتو دنبال کن 

البته هدفهای خودت نه مادرت

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ممکنه تحصیلات و موقعیت مادرتون رو بدونم

چطور مگه؟

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
به خاطر اصطلاحی که به کار بردی  تور کرده حساس شدن

گفت من چ فکرایی میکنم تو ب چی فکر میکنی .

2804
چطور مگه؟

میخوام بدونم این بینش رو از کجا دارن 

تربیت صحیح والدین مادرتون 

یا ناشی از تحصیل و تجربه است

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

لیلی حوضی تو پشت کنکوری؟ چه طور روحیه ات رو قوی نگه می داری

من که رسما به هم ریختم😔

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
دیگه سنتم کم نیست که اصلا اینچیزا به ذهنت خطور نکنه ولی درکل هدفهاتو دنبال کن  البته هدفهای خو ...

اره دقیقا ..سنم ب ازدواج میخوره .مامانم ی جوری میگه انگار ۹ سالمه .

2805
چطور مگه؟

مامان من اگه بود میگف خاک توسرت عرضه همینم نداری🥺 تفاوت مامانامون چقدر زیاده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
2801