2777
2789
عنوان

برا سقط مکرر رفتم دکتر مرصوصی بعد...

103 بازدید | 15 پست

رفتم فقط یه آزمایش آنتی ترومبین نوشت و یه عکس رنگی 

شوهرم ارجاع داد به یه اورولوژیست (صاحب کشاف)

بهش گفتم اگه آزمایش کاریوتایپ لازمه بنویسید که انجام بدیم گفت اول برو مشاوره ژنتیک ( مرکز ژنتیک کریمی نژاد شهرک غرب)بعد خودش مینویسه 

کسی با این دکتر ها کارکرده؟؟؟

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست میگه 

دوباره باید بریم مرکز ژنتیک ؟ نوبت باید بگیریم؟؟؟ فکر کنم همونجا آزمایشگاه هم دارن درسته؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2803
برو دکتر زرنانی بیمارستان امید تو جنت اباد عالی هست برا سقط مکرر

این دکتر مرصوصی کارش خوبه از اقوام مون ۴ بار مرده زایی داشت این علت رو تشخیص داد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این دکتر مرصوصی کارش خوبه از اقوام مون ۴ بار مرده زایی داشت این علت رو تشخیص داد 

من ۳ بار انتقال جنین‌ناموق داشتم از قم رفتم‌پیشش خیلی ها اومده بودن  برا من کلی سوال پرسید  و بهد نوشت ازمایش رفتیم سعادت اباد ۱۱ تومن پول ازمایش شد البته ازاد من کاریو تایپ هم قم داده بودم و هر دو سالم بودیم

من ۳ بار انتقال جنین‌ناموق داشتم از قم رفتم‌پیشش خیلی ها اومده بودن  برا من کلی سوال پرسید &nbs ...

خب آزمایش چی دادین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوباره باید بریم مرکز ژنتیک ؟ نوبت باید بگیریم؟؟؟ فکر کنم همونجا آزمایشگاه هم دارن درسته؟؟؟

آره معمولا مراکز ژنتیک آزمایشگاه دارن مگه اینکه متخصص ژنتیک مطب جدا داشته باشع 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
2804
آره معمولا مراکز ژنتیک آزمایشگاه دارن مگه اینکه متخصص ژنتیک مطب جدا داشته باشع 

به نظرتون اول شوهرم آزمایش اسپرم بده بعد بریم ژنتیک کاریوتایپ بدیم ؟ یا همزمان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرتون اول شوهرم آزمایش اسپرم بده بعد بریم ژنتیک کاریوتایپ بدیم ؟ یا همزمان؟

فرقی نداره خلاصه جفت جوابارو دکتر باید ببینه چون این یکی دکتر براتون تست نوشته اینو انجام بدین بهد برید مشاوره ژنتیک شاید اصلا کاریوتایپ نخواست 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗

من دو تا سقط داشتم و بارداری سومم مرده زایی داشتم و  ارجاع دادن پیش ایشون ، به من گفت مشکل ژنتیکی دارید و جنین رو باید می‌دادید آزمایش ژنتیک و پیشنهاد تخمک اهدایی داد به ما

من دکترهای زیادی رفتم تنها کسی که با قطعیت گفت مشکل ژنتیکی دارید ایشون بود 

خداروهزارمرتبه شکر دکترهای خوب و با وجدانی سر راهم قرار گرفتن و با آرامش کنارم بودن و الان دخترم رو از خودم دارم نه از روی تخمک اهدایی که بی دلیل و منطق پیشنهاد داده شده بود 

هر وقت اسم ایشون رو میشنوم یاد اون روز میوفتم که با چه حالی از مطبش اومدیم بیرون و آواره خیابونا بودیم 

به هر حال منم فقط نظر و تجربه شخصیم رو خواستم بیان کنم 

2805
من دو تا سقط داشتم و بارداری سومم مرده زایی داشتم و  ارجاع دادن پیش ایشون ، به من گفت مشکل ژنتی ...

خب تحت نظر همون دکتر باردار شدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب تحت نظر همون دکتر باردار شدی؟

نه عزیزم چون ایشون پیشنهاد تخمک اهدایی دادن دیگه پیششون نرفتم و تو استان خودمون تحت نظر یه پریناتالوژیست باردار شدم و هر جا که نیاز بود منو می‌فرستادن تهران پیش استادشون یعنی دکتر رحیمی شعرباف 

2801