2821
2789
عنوان

گوشیم پیدا شد

279 بازدید | 20 پست

سلام.آبان ماه پارسال گوشیم از جیبم افتاد,یه افغانی پیداش کرد و سیمکارتشو درآورد,منم ردیابی زدم ۲هفته پیش جواب مثبتش اومد,دیروز ,بیشعور بعد از شش ماه گوشی رو روشن کرده ک آره مثلا من بیخیالش شدم.

دکترجکولم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گوشیمو توی خیابون از جیبم افتاد بعد بگو کی پیداش کرد رییس پلیس اون ناحیه دوهفته پیش تقریبا 

بنده خدا با خانوادش میرفتن دیدن یه گوشی اونم تو خیابا اصلی و شلوغ دیگ برداشتتش  منو پیدا کردن

گزفتیش؟؟ 

دست اقا پلیس هستش امروز بااقا دزد میریم دم عابربانک خسارتامو میگیرم بعدش , تعهد محضری واسه قبول جواب پخش شدن فیلمهای گوشی.بعدش اون کامپیوتری ک گوشی منو فلش کرده

دکترجکولم
پس چرا واسه مامانمو پیدا نکردن ردیابی هم میشد

سلام.ردیابی بطور مداوم هستش من ۱۵۰تومن دادم واسه شش ماه , شما احتمالا مهلت ردیابیتون گذشته تمدید نکردین.تمدید کنید , بمحض اینکه گوشیتون روشن بشه باهر شماره ای پیامکش میاد فقط قبلش سیمکارتاتون رو باید بسوزونید.

دکترجکولم
افغانیا خیلی پر رو هستن دیدروز با یکیشون دعوام شد

توی مملکت ما با امنیت کامل زندگی میکنن , از دست طالبان خلاصشون کردیم , اونوقت اینجوری دستمزدمونو میدن

دکترجکولم
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز