یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب ک چی؟ چون بدترشم هست باید بسوزی و بسازی؟ ک چی بشه؟ سالهای سال توی افسردگی بگذرونی ک ب مرگ طبیعی ن ...
مگه باید سوخت و ساخت چرا تلاش نمیکنی برای بهتر شدن اوضاع کم آدم بودن که تلاش کردن و اوضاعشون خوب کردن چرا به جای حل کردن مسله میخوای کلا صورت مسئله پاک کنیییی؟؟؟ براخودت ارزش قائل باشی تنها راه حلت میشه تلاش نه خودکشی
تاوان ضعیف بودن تاوان ظالم بودن انسانی که خودکشی میکنه خیلی ظالم هستش چون در حق خودش ظلم میکنه هیچ ...
منطقی جواب بده ن احساسی، ظلم ب خود یعنی چی؟ ب فرض من با هزار مصیبت دارم نفس میکشم و دیگه ذوقی ب زندگی ندارم و برای این زندگی سخت باید هزار سختی دیگه بکشم، و راحتیم در نبودنمه، چ ظلمی ب خودم میشه؟ ترسهای خودتون رو با دادن احساس گناه ب دیگری نپوشونید
سعی نکنید مردمو ب زور در زندگی اجباری ک خودشون انتخاب نکردن نگه دارین
نه پس بگیم برو خودت و بکش
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛