2777
2789
عنوان

دخترم نمیخوابید تاب خریدیم روش بخوابه بدتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 65 پست
اره ماست و خامه فوق العاده دوست داره، اما فک کنم کمبود کلسیم داره چون زیر ناخنش سفید شده باید ببرم ا ...

بادوم درختی و کنجد هم خیلیییییی کلسیم دارن .حتی همون هندونه هم کمی داره.کشک بده .ایشالا که کمبود نداره

خدا نکنه گلم .در عوض یه داداش نه ساله داره مث عقاب میمونه میچرخه دورش همه‌جا به حدی مواظبشه میدونم ا ...

خدا نکنه ان‌شاءالله همیشه سایت بالای سرشون باشه چقدر خوبه هوای همو دارن منم یه دختر بزرگ دارم اگه داد بزنم سر پسرم میاد دستشو می گیره میگه بیا بریم داداش خودم باهات بازی کنم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه ان‌شاءالله همیشه سایت بالای سرشون باشه چقدر خوبه هوای همو دارن منم یه دختر بزرگ دارم اگه دا ...

فدات بشم ممنونم همچنین.عاقبت به‌خیریشونو ببینی😘❤️

ای وای اینجوری معذب میشی همه جا که.هر دو مدلش بده بنظرم نه اونجوری نه اینجوری باید ترکیبشون کنیم😄

اره چند شب پیش خواهرم زنگ زد شام بیا اینجا گفتم نه پسرم اذیت می کنه سخته اصلا نمی شینه فقط در حال بدو بدو، اره میانگین باید ازشون بگیریم

2803
کلا از من تقلید میکنه کاراشو .کاش خوابشو تقلید کنه 😭

تاریک کن کل خونه رو تا بیاد بخابه

شاید کمبود کلسیم چیزی داره خاب شب نیازه و واجب برا بدن این دیگه بچس من جات عصبی شدم

والا بچه هام ساعت ۱۱ نشده خابن کم پیش بیاد ۱۱ رو رد کنه صب هم ۹ بیدار میشن

خدددااااا. بچه های الان فعالیت ندارن که خسته بشن بخابن.همش تو خونه ان.حالا امتحانی ببرش بیرون راه بره بازی کنه ببین چطوره

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا