دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نخواب دیگه .احساس میکنم خیلی ریلکسی😐😂 یادمه آخرین بار که من به جای شما استرس گرفتم اون موقع بود که ماه رمضون بود نیم ساعت مونده به اذان صبح تازه می خواستی بری غسل کنی بعد تازه با خیال راحت رفته بودی برای خودت چای دم کنی و بخوری و بعد بری حمام 😵💫🥴😁
اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗
😂😂😂 ولی به همه ی کارام رسیدم مرسی که اون روزا رو یادم انداختی
خواهش می کنم 😅🥰
من راستش زیادم کاربری ها یادم نمی مونه ولی شما تو یادم خاص شدی دیگه به خاطر سپردم شمارو😁
اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗