2777
2789
عنوان

شوهری ک ازم حمایت نمیکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 93 پست

دقیقامثل خانواده شوهرمن ازجاریم میترسن چون بی حیاست من زبون ندارم شوهرم ازم حمایت نمیکنه هرکاری دلشون بخوادمیکنن اونشب باشوهرم سه همین دعوام شدانقده بهم فشارآوردن باچاقوخودموزدم‌دیگه خسته شدم

اره جالبش اینجاست من هم جواب پدرشو بد بدم یا مثلا بیام پشتشون ی عالمه حرف بزنم یا خط و نشون بکشم ، ب ...

اصلابه همسرت نگو

به هرکس جواب خودش روبده

همسرت گفت چرااینطوری گفتی تامیتونی بزن کوچه علی چپ

خیلی پیله شدباحوصله توضیح بده دلیل حرفت رو

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازدواج کردم ازکاراومدم بیرون گفتی۲۳سالته؟! ازمن نصیحت به تو برودرس بخون سخته ولی عالیه ...

اره عزیزم ۲۳ سالمه

واقعا یعنی میتونم با بچه کوچیک🥲

اتفاقا چن روز پیش تاپیک زدم ک میخام درسمو ادامه بدم

خیلی دوس دارم ب ی جایگاهی برسم

یعنی میشه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
2803
آدم عوضیییه شغلش چیه؟

لباس فروشن

خیلی بی انصافه ، کاش دختر داشت 

کسی دل دخترشو میشکوند ، میفهمید

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اره عزیزم ۲۳ سالمه واقعا یعنی میتونم با بچه کوچیک🥲 اتفاقا چن روز پیش تاپیک زدم ک میخام درسمو ادام ...

۱۰۰٪

اصلادل دل نکن

هم چندماه بری راه میوفتی

۲۳سال سنیه آخه

بروسنت زیادنشه حداقل معلم بشی

گفتم۱روزدعام میکنی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
دقیقامثل خانواده شوهرمن ازجاریم میترسن چون بی حیاست من زبون ندارم شوهرم ازم حمایت نمیکنه هرکاری دلشو ...

الهی بمیرم بهار جان با پوست و استخوان حرفاتو درک کردم😔

بنظرت ته ماجرای ما چی میشه بااین ادما

من فوبیا اینو داشتم ک شوهرم حمایتگر نباشه

تو هم مث من جواب نمیدی

هعیییی

2804
نترس چند سال دیگه تموم میکنه اموالشو میخورید کیف میکنید

خخ

والا میترسم من زودتر از اون بمیرم

خیلی سگ جونه 

۱۰۰٪ اصلادل دل نکن هم چندماه بری راه میوفتی ۲۳سال سنیه آخه بروسنت زیادنشه حداقل معلم ...

خدا خیرت بده عزیزم

گلم رشتم تجربی بود از کجا شروع کنم چکار کنم

اره بخدا ی جاری دارم هرچی از دهنش درمیاد ب اینا میگ ، ی دعواهایی راه میندازه و اینا ازش میترسن چیزی ...

کار خوبو جاریت میکنه که رو نمیده  تو سری خور باشی هر کی از راه برسه یه پسی بهت میزنه 

2805
خدا خیرت بده عزیزم گلم رشتم تجربی بود از کجا شروع کنم چکار کنم

برو۱کلاس فنی ودیپلم فنی بگیر

دانشگاه فنی راحتترجواب میگیری

منم ریاضی بودم دیپلم فنی هم گرفتم

ازاونجاراحتترمهندسی قبول شدم

کار خوبو جاریت میکنه که رو نمیده  تو سری خور باشی هر کی از راه برسه یه پسی بهت میزنه

اره بخدا ت. خونه اینا نشسته بهشون زور میگه ، ب پدرشوهرم گفته ازاین خونه نرین میرم ابروتونو میبرم ، میگه برادرشوهرم بدن منو دیده ، شما اینجایین من با شوهرم رابطه ندارم

بخدا ی حرفایی ب روی پدرشوهرم زدههه من اب شدم از خجالت

ولی بازم مث موش در خدمت خانم هستن

2801