2777
2789

سایت برتر

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

همونا ک معلمتون داده.... 

این سایت مناسب سن شما نیست عزیزم

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....    قدم 180... وزنمم از 105 رسید ب 67 از لاغری راضیم.... با قدم اصلا وزن چاقیم معلوم نبود🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نه عزیزم من مامان هستم معلمشون کلمات هم خانواده نداده به خاطرهمین پرسیدم

اهان. 

منم خواهرم ششم ولی معلمشون فرستاده تو گروه. 

اگه تلگرام دارین آیدی بدین براتون بفرستم 

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....    قدم 180... وزنمم از 105 رسید ب 67 از لاغری راضیم.... با قدم اصلا وزن چاقیم معلوم نبود🤦‍♀️
نه عزیزم من مامان هستم معلمشون کلمات هم خانواده نداده به خاطرهمین پرسیدم

معلم پسرم امتحان میگیره میبینم ازسایت برترسوال درآوورده

اونجاخوب توضیحاتی پیدامیکنی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
میگم زدم سایت برترکلمات هم خانواده ی ششم چیزی نیومد

خب کلابزن کلمات هم خانواده ششم درس به درس

سایتهای دیگه هم خوبن

2804