2777
2789
عنوان

باشوهر ورشکسته چه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 56 پست
عه چرا  من ک دارم زندگیشو از نزدیک میبینم ته دلم بهش حق میدما ولی هی دارم زورم رو میزنم ک طلاق ...

به نظر من خودخواهیه که اون موقعی که تامین هست فقط بخاطر پول طرف باهاش بمونه و از روزی که دیگه پولی در کار نیست بذاره بره. این وسط نه اون شوهر براش مهمه نه بچه هاش. فقط داره به خودش و تامین بودنش فکر میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چه نظر نگرانی؟

میترسم مهر بچه تو دل همسرم نیوفته...

شوهرم خیلی دختر دوست داره ، از خدا میخوام بهم دختر بده تا با شیرین بازی هاش خودشو تو دل همسرم جا کنه

البته طبق تجربه کاربرایی ک اسپرم اهدایی گرفتن ، میگن شوهراشون با بچه خیلی خوب برخورد میکنن انگار ن انگار ک از ژن خودشون نیست...

نمیدونم دیگه...

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..   
یه ماهه ورشکست شده بچه ها ۷ساله و ۲ساله هستن 

عزیزم مجابش کن بمونه تو زندگی 

من بچه ی طلاقم تنها اسیب رو بچه ها میبینن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..   
2803
به نظر من خودخواهیه که اون موقعی که تامین هست فقط بخاطر پول طرف باهاش بمونه و از روزی که دیگه پولی د ...

منم میگم بمون باهاش میگه در قبال کدوم خوبیش بمونم در قبال دست بزن نداشتنش در قبال بد دل بودنش در قبال بی محبت بودنش در قبال جلو خانوادش نابود کردنش میگه هیچ خوبی برام نداره

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

حالا پولدارتر براش کنار گذاشتن مگه میخواد طلاق بگیره

ن میگه خودم میرم سره کار راحت و بی دقدقه زندگی خودمو یچه هامو درست میکنم اقا بالا سر ندارم حداقل

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ن میگه خودم میرم سره کار راحت و بی دقدقه زندگی خودمو یچه هامو درست میکنم اقا بالا سر ندارم حداقل

جنسیت بچه ها؟

الان داداشم با مامانم زندگی میکنه و اینه حالو روزش...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
عزیزم مجابش کن بمونه تو زندگی  من بچه ی طلاقم تنها اسیب رو بچه ها میبینن

من خودم تا حدی بچه طلاق بودنو چشیدم میدونم چه کوفتیه ولی حرفای اینم شنیدنیه موندم راه درست چیه ک بذارم جلو پاش

میترسم مهر بچه تو دل همسرم نیوفته... شوهرم خیلی دختر دوست داره ، از خدا میخوام بهم دختر بده تا با ش ...

راستش منم همچین نگرانی رو دارم برات ولی واقعا معلوم نیست چی میشه در آینده. به هر حال مهم اینه که آیا همسرت هم مثل شما اصرار داره برای داشتن فرزند یا اینکه میگه بیخیالش بشیم؟

من خودم تا حدی بچه طلاق بودنو چشیدم میدونم چه کوفتیه ولی حرفای اینم شنیدنیه موندم راه درست چیه ک بذا ...

چند ساله ازدواج کردن ؟

شوهر منم قبلا دست بزن داشت ولی الان ۵.۶ سالی میشه ک اصلاح شده

۱۲ ساله ازدواج کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
میترسم مهر بچه تو دل همسرم نیوفته... شوهرم خیلی دختر دوست داره ، از خدا میخوام بهم دختر بده تا با ش ...

عه من نمدونستم اینو فک میکردم یه جورایی بچه رو ب پدر مربوط میکنن اونوقت اون بچه از نظر شرعی درسته؟

منم میگم بمون باهاش میگه در قبال کدوم خوبیش بمونم در قبال دست بزن نداشتنش در قبال بد دل بودنش در قبا ...

نمیدونم چی بگم ولی شایسته این بود که از همون اول بخاطر همه ی این بدی ها میرفت. نه اینکه بدی ها رو بخاطر پول نادیده بگیره تازه دو تا هم بچه بیاره و اونا رو هم با خودش شریک این زندگی دردناک کنه

چند ساله ازدواج کردن ؟ شوهر منم قبلا دست بزن داشت ولی الان ۵.۶ سالی میشه ک اصلاح شده ۱۲ ساله ازدوا ...

۱۱سال

2801