2777
2789

چربش کن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چربش کن

مرسی🌹پریودم هستم سردرد دارم خوابم نبرده ازشب دیوونه شدم هی تشنم میشه موقع پریودی چون اب بدنم کمه بعد استرس میگیرم نکنه دیابته اما فقط روز اول پریودی همینم دیوونه میشم بااین ب هم ریختگی هورمونا

2803
مرسی🌹پریودم هستم سردرد دارم خوابم نبرده ازشب دیوونه شدم هی تشنم میشه موقع پریودی چون اب بدنم کمه بع ...

💋

یه شربت گلاب خنک درست کن بخور 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
منم در حال تمیز کردن اتاقم انگشتم زخمی شد باد کرد زخم کثیفی رو زود‌ جذب میکنه با آب و صابون بشویید ج ...

ممنون درسته من رفتم باهاش گلاب ب روت جامو خیس کردم پریودم لباس زیر کثیف شستم شاید برااونه عصرم وایتکس کاری کردم

2804
ندارم توخونه

ممکنه خدایی نکرده عفونت کنه ها بشورش بعد با پارچه ای چیزی ببند

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه