2777
2789
عنوان

بارداری و گریه های بی دلیل💔😭🤰

105 بازدید | 10 پست

من الان هفت ماهمه این بهم ریختگی هورمون کی میخواد تمام بشه کارم شده گریه و زاری بی دلیل 

😭💔

کیا اینجورین راه حلی نیست؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

آبجیم بعد زایمان هم ک خونه ی ما بود شوهرش که از پیشش میرفت سری گریه میکرد🤦‍♀️😐

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

توبهم ریختگی هورمونی نداری توافسردگی بارداری داری وممکنه بعدش هم افسردگی بعدزایمان بگیری

سردیجات خوردی اینطوریرشدی

احتمالاسالاد

میوه

ترشیجات

آلوچه ها

قره قروت

لواشک و....یاغذاهای سردمثل دوغ وماست وپنیرو.....

تغذیه ات رودرست کنی خوب میشی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
آبجیم بعد زایمان هم ک خونه ی ما بود شوهرش که از پیشش میرفت سری گریه میکرد🤦‍♀️😐

خیلی بده خیلی💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
منم همینجوری بودم‌گلم طبیعیه تا حدی

حسشو دوست ندارم 

چیزای بدی میاد تو ذهنم گریه امم شدیده بی دلیل💔

توبهم ریختگی هورمونی نداری توافسردگی بارداری داری وممکنه بعدش هم افسردگی بعدزایمان بگیری سردیجات خو ...

همچی میخورم قاطی پاتی ولی دیشب دوغ غلیظی خوردم اره

خیلی بده خیلی💔

انشالله اوکی میشی قشنگم نگران نباش میگذره بعدا دلتنگ این روز و شبا میشی

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
2804
همچی میخورم قاطی پاتی ولی دیشب دوغ غلیظی خوردم اره

شماچون بارداری سخته بگم چیابخوربهتربشی

ولی گفتم سردیجات روحداقل بامصلح بخورویانخورویاکم بخور

درضمن مایه گروه لاغری داریم

همه گریه کنان اونجاییم

چرا

چون توی بارداری به اشتباه کلی خوردیم

پس مراقب خوردنات باش

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
 انشالله اوکی میشی قشنگم نگران نباش میگذره بعدا دلتنگ این روز و شبا میشی

ببخشیدجواب شمابه اسی روجواب دادم

طفلی دلتنگ نمیشه

من وشمامثلامن حتی باویارکشنده دلتنگ میشیم ولی افسردگی خیلی وحشتناکه

حتی توی خواب هم ناراحتی

من۳سال شدیدش روتجربه کردم

اسی درمان نشه حتی لذت دنیااومدن فرزندش رونمیچشه ومتاسفانه اونجاممکنه بدتربشه

من دیشب پنیرخوردم وظهرش قره قروت چون سردی بدنم زیاده امروزحس بدی دارم

ومیدونم ازغذامه

ببخشیدجواب شمابه اسی روجواب دادم طفلی دلتنگ نمیشه من وشمامثلامن حتی باویارکشنده دلتنگ میشیم ولی ...

بله درسته درمان بشن که عالیه

الهی عزیزم انشالله حالت اوکی شه