2777
2789
عنوان

بچه‌ها میشه بیاین برام مهمه

92 بازدید | 8 پست

بابا من هیچی تو گوشیم ندارم کنار خالم نشسته بودم نوتیفامو رد میکردم نوتیف شاد و تبلیغات و اینا یهویی ی تبلیغ خیلی خیلی خیلی خیلی زشت از شریت برام اومد از خجالت آب شدم اون داشت با داداشم حرف میزد ولی مطمئنم دید هنوز تو فکرشم آبروم رفت خدای من کامل وقتی داشتم ردش میکردم تصویرش باز شد وای خدااااااااا

واسه منم میاد از گوگل میاد نمیدونم چرا خیلی زشت بوددد عملا تصویر ی رابطه ج ن س ی بود 😐شوهرم دید یهو چشاش چهارتا شد نشونش دادم گفتم ببین تبلیغ میاره برام 

از اون روز دیگه نیاورد 😂😐فک کنم فقط میخواست منو جلو شوهرم معذب کنه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

واسه منم میاد از گوگل میاد نمیدونم چرا خیلی زشت بوددد عملا تصویر ی رابطه ج ن س ی بود 😐شوهرم دید یهو ...

بابا من خیلی رودربایستی دارم با خالم خودمو زدم به اون راه دقیقا مال منم همچین حالتی بود تصویر خیلی مثبتی از من تو ذهنش داره فکر کنم بدجور کند زدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ی سوال تو بودی بهش پیام می‌دادی بگی جریان و بگی؟😐😐😐

نه من ترجیح میدم رو در رو باشه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ببین ی سوال تو بودی بهش پیام می‌دادی بگی جریان و بگی؟😐😐😐

ن بابا ولش کن پیام بدی بیشتر تو ذهنش میمونه و فکر میکنه حتما خودت جدی اوردیش و نیخوای ماست مالی کنی قضیه رو بعدشم همه میدونن از این تبلیغات زیاد هست

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)