2777
2789

الان یکساله عقدم هر یه ماه میاد پیشم با اینکه نزدیکه زنگم نمیزنه اصلا مگر هر ۴ روز یبار اونم شاید تو این یکسال منو بیرون نبرده اصلا تازه وقتایی هم ک میاد فقط یه بار تاکید می‌کنم یه بوس میکنه دیگه هم می‌خوابه تازه شاید اون بوسم نکنه! بهشم صدبار گفتم میگه تو اینطوری فک میکنی و چرت و پرت میگه! بنظرتون چرا اینجوری میکنه دشمنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازهمون اول اینجوربود؟؟به نظرم مشاور برید،یکی از دوستان من شوهرش اینجوربود متوجه شد که شوهرش مشکل جنسی داره و هیچ حسی نداره...

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱 

رفتارایی که میگی تقریبا ۲۵ سال پیش برادرم که نامزد بود با زنداداشم میمرد ماهی یه بار زوری میفرستادیمش پیش نامزدش ۲ سال نامزد موندن که برای اون دوران زیاد بود تهش گفت دوسش ندارم یعنی اولش مخالف نبود چون دخترعموم بود و پدرم پیشنهاد داد و داداشم قبول کرد ولی بعدا دید اونی نیس که میخواد . ته تهش هم بابام نذاشت جدا بشن و همونجوری زندکی کردن الان پسرشون ۱۸ سالشه

همه آدما بدیهایی دارن خوبی هایی هم دارن...

شما به خوبی هاشون نگاه کنین...

و به صورت ناز و لطیف و سیاست مندانه بهش بگین وقتی که بوسم می‌کنی اینقدر حالم خوب میشه دلم میخواد لهت کنم تو آغوشم....

یا بگین کاشکی بشه زود به زود همو ببینیم...طاقت دوریتو ندارم...

ببخشید بخشید ....خرش کن😂👌

تجربه منه اینا