2777
2789
عنوان

گودی کمر

180 بازدید | 17 پست

دلم میخواد گودی کمرم زیاد شه چیکار کنم؟؟؟؟

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روی شکم بخواب 😐

ممنون

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
اون وقت  معذرت  عقب میاد جلو

یعنی چی😐

پاین تنه بر جسته میشه 

میگن گودی کمر قدو کوتاه میکنه من بخاطر اون پرسیدم 

عوارضشم کمر درد ، شکم جلو امده س حتی وقتی شکمت صافه انگار کلی شکم داری اصلا خوب نیست گودی کمر 

مهم نیس قدو که کوتاه میکنه

خوب نیس گودی کمر مارو که سرویس کرده😂

منم دارم ولی میخوام خیلی زیاد شه خیلی کمرم درد میگیره وقتی دراز میکشم پاهام صافه کمرم رو هواس

منم دارم ولی میخوام خیلی زیاد شه خیلی کمرم درد میگیره وقتی دراز میکشم پاهام صافه کمرم رو هواس

نه منم همیشه کمر درد دارم

هرجوری بخوابم صبح باکمردرد بیدار میشم

سرکار ی  بالشت حتما باید بزارم پشت کمرم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

اجابت دعا

roz709089 | 1 ساعت پیش

عمل بینی

asallbanooooo | 1 ساعت پیش
2791
2779