bahareh137555 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 2019 عنوان عشقه بچیگیام 105 بازدید | 8 پست الان وسط درس خوندن اسمشو زدم تو گوگل عکسشو اورد وای چرا زود تر به فکرم نرسید هنوزم با دیدن عکسش قلبمو سوزوند🥲❤️🔥 1403/02/27 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0ارونـا0 عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1942 کی؟ دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4954 گوگل؟ التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10378 معروفه؟ 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10378 دکترم بود کاش منم میتونستم اسمشو بزنم تو گوگل ببینم چه شکلی شده بعد ۱۳سال 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
bahareh137555 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 2019 کاش منم میتونستم اسمشو بزنم تو گوگل ببینم چه شکلی شده بعد ۱۳سال من اون موقه ۱۰ سالم بود فک کنم چقد دوسش میداشتم میومد بالا سرم نبضمو میگرفت تند تر میزد..
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10378 من اون موقه ۱۰ سالم بود فک کنم چقد دوسش میداشتم میومد بالا سرم نبضمو میگرفت تند تر میزد.. آخی💔 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘