2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم برام یه آهنگ فرستاده😶

| مشاهده متن کامل بحث + 211211 بازدید | 728 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

بستگی داره آهنگه چی بوده بنظر من زیادی یه اهنگ رو برای خودت بزرگ کردی منم تو یه کانال از یه اهنگ خوشم اومد فورواردش کردم برای برادرشوهرم تا گمش نکنم چون اولین اسمی بود که دیدم و اهل اهنگه گفتم دوس داره.. اهل پیام دادن هم نیستم یعنی چت نمیکنیم باهم

بنظر من انچنان چیزی هم نیست که انقدر تو ذهنت داستان درست کردی

بستگی داره آهنگه چی بوده بنظر من زیادی یه اهنگ رو برای خودت بزرگ کردی منم تو یه کانال از یه اهنگ خوش ...

اره امید دارم همینطور باشه چون تا به حال تو مجازی چیزی به هم ندادیم برام این حسو داده در ضمن شمارمم نداشت آخه و بخاطر حرکت چند وقت پیشش حساس شدم شاید شاید من اشتباه متوجه شدم حساس شدم🥺

2804
اره امید دارم همینطور باشه چون تا به حال تو مجازی چیزی به هم ندادیم برام این حسو داده در ضمن شمارمم ...

اگر گفت اشتباه بوده که هیچی

اگر نه باید با تهدید باهاش حرف بزنی که جرااااااات نکنه باز از این غلطا کنه

دختر از دستت دارم حرص میخورم ابنقدر ساده نباش کوبنده جوابشو بده

2805
بخدا که بازید بشه نشه هیچ تاثیری توی گرفتاری من نداره 😟

پربازدید شدن هیچ نفعی برای کسی نداره ولی بعضیا دوست دارن به هر نحوی شده پربازدید بشن برای رفع گرفتاری تونم همه راه حل دادن من که استارتر نیستم به یه جمع بندی رسیدم شما نرسیدی هنوز؟؟؟؟؟؟

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
2801