اصلا باهم اونطوری نبودیم که تو مجازی برا هم چیزی بفرستیم همیشه به چشم برادر میدیدمش مثل یه آدم محرم اما چند وقت پیش یه حرکتی کرد منم از ترس و استرس ازشون دوری میکنم تجمع خانوادگی هم زیاد نمیمونم و درحد سلام بهش اما چند روز پیش یه فایل دیدم تو تل فرستاده تا که امروز دیگه کنجکاوی امان نداد باز کردم دیدم یه آهنگه حالا چی براش بنویسم که دست از سرم برداره خواهرانه بهم بگین به کسی تو خانواده نمی تونم حرفمو بگم🫂🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره آهنگه چی بوده بنظر من زیادی یه اهنگ رو برای خودت بزرگ کردی منم تو یه کانال از یه اهنگ خوشم اومد فورواردش کردم برای برادرشوهرم تا گمش نکنم چون اولین اسمی بود که دیدم و اهل اهنگه گفتم دوس داره.. اهل پیام دادن هم نیستم یعنی چت نمیکنیم باهم
بنظر من انچنان چیزی هم نیست که انقدر تو ذهنت داستان درست کردی
بستگی داره آهنگه چی بوده بنظر من زیادی یه اهنگ رو برای خودت بزرگ کردی منم تو یه کانال از یه اهنگ خوش ...
اره امید دارم همینطور باشه چون تا به حال تو مجازی چیزی به هم ندادیم برام این حسو داده در ضمن شمارمم نداشت آخه و بخاطر حرکت چند وقت پیشش حساس شدم شاید شاید من اشتباه متوجه شدم حساس شدم🥺
بخدا که بازید بشه نشه هیچ تاثیری توی گرفتاری من نداره 😟
پربازدید شدن هیچ نفعی برای کسی نداره ولی بعضیا دوست دارن به هر نحوی شده پربازدید بشن برای رفع گرفتاری تونم همه راه حل دادن من که استارتر نیستم به یه جمع بندی رسیدم شما نرسیدی هنوز؟؟؟؟؟؟
فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵