2777
2789
عنوان

پسر پنج سالم

280 بازدید | 30 پست

یه سره دل درد داره عاشق خوراکیه غذا هم کم میخوره قدووزنش که اصلا نگم براتون بهش نمیخوره پنج سالش باشه ریزه میزه بسکه آدامس میخوره وقورت میده منکه براش نمیخرم به زور گریه از باباش واطرافیان آدامس میگیره  الان چند وقته یه سره میگه دلم درد میکنه کسی بوده این شرایطو داشته باشه؟؟دکتر هم دسترسی ندارم باید باباش ببره که هفته بعد شیفت شب میشه میتونم ببرمش 

استرس نداشته باش ولی ادامس رو جایگزین کن‌ براش.آدامس بیس الکل داره تو سن پایین ک مصرف کنیم اثرش میمونه یهو تو سن نوجوونی یا حتی جوونی یه ذره الکل بخوره انگار نیمه گمشده اش رو پیدا کرده🫤میچسبه بهش ول نمیکنه‌.جدا از تمام مضراتش این یکی خیلی بده واقعا

بچه معدش داغون شده به هیچ عنوان اجازه نده به باباشم بگو اگه میخوای دور از جون بجتو ناقص کنی به گریش توجه کن و با دوستی خاله خرسه براش خوراکی بخر 

من الان بچه ی دوستم همینه هم دل درد داشت هم جدیدا تهوع گرفته بود دکتر گفته زخم معده گرفته تو ۷سالگی 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس نداشته باش ولی ادامس رو جایگزین کن‌ براش.آدامس بیس الکل داره تو سن پایین ک مصرف کنیم اثرش میمو ...

ینی بنظرتون از آدامس نیس دل دردش من میگم نکنه آدامس تو روده هاش مونده خدایی نکرده نیاز به عمل داره

بچه معدش داغون شده به هیچ عنوان اجازه نده به باباشم بگو اگه میخوای دور از جون بجتو ناقص کنی به گریش ...

وااااای خدای من میمیرم اگه اتفاقی به بچم بیفته بخدا من مخالف هر چی خوراکیم ولی امان وصد امان از دست اطرافیان بخدا موندم چه کنم

ینی بنظرتون از آدامس نیس دل دردش من میگم نکنه آدامس تو روده هاش مونده خدایی نکرده نیاز به عمل داره

ن بابا نیاز ب عمل چیه.روده دفع میکنه.ولییییی احتمالا دل درداش از همین آدامسه دیگه.

مگه آدامس قورت میده ؟

آره ینی ده تا بسته هم بدی یه کوچولو میجوه بعد قورتش میده هرچی میگم مامان نکن اینکارو گوش نمیده منم بهش آدامس ندم جایی بریم انقد میره رو مخ همه تا یکی دستشو میگیره میبره مغازه

راه درمان خونگی چیزی بلدین موقتی تا شنبه ببرمش دکتر

همین قدر میدونم ک میوه کیوی برای اینجور انسداد های روده خیلی جوابه،دوتا کیوی پوست بکن بده بخوره هم خوابش خوب میشه هم دفع میشه اگ چیزی باشه

اسی نزار قورت بده نخرین اطرافیانو بگو چون آدامس ۷ سال طول میکشه تا از بدن خارج بشه

وااای خدا بخیر بگذرونه خیلی بد استرس دارم که بچم چشه که یسره میگه مامان شکمم درد میکنه

آره ینی ده تا بسته هم بدی یه کوچولو میجوه بعد قورتش میده هرچی میگم مامان نکن اینکارو گوش نمیده منم ب ...

حتما ببرش دکتر احتمالا تو روده اش دفع نشده  

سعی کن یکمرفتارت رو جدی کنی پای جون بچه ات وسطه یه مدت جدی ازش بگیرش 

وااای خدا بخیر بگذرونه خیلی بد استرس دارم که بچم چشه که یسره میگه مامان شکمم درد میکنه

ببرس دکتر گوارش

من دخترمو بردم تو دستگاه معده و روده هاشو نشونم داد یه چیزی تو رودش بود ورداشت بهم گفت ورداریم گفتم بله

دیروز اونجا بودم