2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

365 بازدید | 25 پست

سلام... واقعا دیگ خسته شدم از دست خیانت‌های شوهرم... وقتی باهاش میره بیرون گوشیشو خاموش میکنه بعد از ی ساعت یا دو ساعت روشن میکنه بهش میگم کجا بودی چرا خاموش کردی بهم میگه اشتباه میکنی من با کسی نیستم حتی قسم قرآن میخوره این قد قسم میخوره 

شاید بگید تو از کجا میدونی ک میره آخه من قبلا برنامه ضبط نصب کرده بودم تو گوشیش بعد باهاش حرف می‌زد قرار میذاشتن... تازه بهشون گفته من مردم در صورتی ک ما دوتا بچه داریم نمیدونم هدفش چیه 

الان تازگیا فهمیدم ک گوشی مخفی داره.. میخام ی برنامه خوب نصب کنم ک محیط رو ضبط کنه تا برم پیداش کنم بگم بابا شوهر من دروغگو شوهر من حرومزادست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی چیزی ندارم ن پشت و پناهی ن چیزی  مامان و بابام پشتم نیستن

پس از لحاظ مالی خودتو بساز و اول فکرشو بکن که اگه هم مچش رو گرفتی ، چی نسیبت میشه از این آدم ؟ پررو تر نشه تازه … 

به نظرم اشتباه یه بار جای بخشش داره بعضیا بار دوم بماند چندین بار تکرار میکنن آدم میمونه چیکار کنه غ ...

میدونم ولی چیکلر کنم هیچ پشت پناهی ندارم 

ن سرمایه ن خونه 

واقعا چقد مردا کثیف شدن  چجوری دلشون میاد  ای خدااااااااااا

زنای بی حیا  کثیف شدن که وارد یه زندگی دیگه میشن این زنای که تمام اندامشون رو انداختن بیرون و دارن توی خیابون و با آرایش یه عروس دلبری میکنن برای مردا کثیفن

چه مردی باشه بتونه جلوی نفسشون بگیره ولی به نظرم این زنا خییییییلی  شیطان شدن (بلانسبت تمام شما خانم های باحیا و نجیب)

پس از لحاظ مالی خودتو بساز و اول فکرشو بکن که اگه هم مچش رو گرفتی ، چی نسیبت میشه از این آدم ؟ پررو ...

آره میخام برم آرایشگری یاد بگیرم 

حساب ترسم تموم شد مدزکشو گرفتم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم فعلا برم خودم میگم برم آرایشگری یاد بگیرم تا درآمدی داشته باشم فعلا 

ولی سختنه چون من هیچ بدی ب شوهرم نگردم😔 

شرایط دشواری دارید واقعا

اما زیاد تعقیب و گریز نکن آخه فایده‌ای نداره.

یا باید سرش بخوره به سنگ یا نمیدونم دیگه خدا کمکتون کنه.

بودن من در اینجا غیر قانونی نیست،.پس لطفا احترام همو داشته باشیم🙏

ولش کن هیچ غلطی نمیکنه دروغ میگه بع دخترا  اگه بفهمنن زن وبچه داره جرش میدن که.. بزار گوه هاشو بخوره بابا توهم بیخیالش شو جیباشو خالی کن به خودت برس وقتی گُن ریت باشه کسی سراغش نمیره🙂

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜