2777
2789
عنوان

فیلم عروسیم😭😭😭

255 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها ازتون‌میخام تاپیک قبلمو بخونید نظر بدید واقعا احتیاج دارم یکی باهام حرف بزنه جایی نمیتونم بگم اینارو

مهم ترین چیزی ک الان ذهنمو مشغول کرده توی فیلم عروسیم بابام و پدر شوهرم و عموم وایسادن موقع ورود داماد شوهرم با بابام و باباش روبوسی میکنه دست میده  بعد ب عموی من دست نمیده فقط دست میذاره رو سینش میگه خوش امدید

فیلمبردار بهش گفته ب هیچکس دست نده جز پدرا اما همه نشستن فقط این سه تا ب احترامش موندن جلوی در

عمومو دوست دارم احساس میکنم ضایعش کرد شوهرم از شوهرم بدم میاد فیلمو میبینم ینی خودش عقل نداشته ک باید دست بده؟حالا فیلمبردارم گفته باشه ،خیلی حرص میخورم 

بی خیال بابا مهم نیست اصلا . فیلم عروسی تو نگاه نکن یه مدت 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیزی نشده حالا که

بخاطر این چیزای الکی بین خودتون اختلاف ایجاد نکن

بذر کینه و دشمنی رو تو دلت نکار

گذشته ها گذشته فراموشش کن

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍

یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم

توی زندگی متاهلی حتی تعصب باباتم نکش

تعصب کشی فقط باعث اختلاف و دور شدن زن و شوهر از هم میشه

همیشه تو و شوهرت یه تیم باشین بقیه یه تیم

این بزرگترین درس زندگیه

اخه یمدت عموم سرسنگین بود خیلی بهش برخورده بود

چندسالته

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖