2777
2789
عنوان

راه حل سقط‌

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیزم گناه داره به دوستت بگو خودت هم شریک اینکار نشو ،اصلا شاید با همین بچه شرایط  زندگیشون خیلی بهتر شد من تو خانوادم خیلی دیدم که میگم 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
استارتر عزیزم گناه داره به دوستت بگو خودت هم شریک اینکار نشو ،اصلا شاید با همین بچه شرایط  زندگ ...

مرسی گلم😄

تصمیم من نیست . انتخابیه که کرده ، منم وظیفه‌م حمایته .

به خدا چند روزه خواب نداره از استرس منم نگرانشم .

مرسی گلم😄 تصمیم من نیست . انتخابیه که کرده ، منم وظیفه‌م حمایته . به خدا چند روزه خواب نداره از ا ...

فداتشم آرومش کن بهش بگو همه چیز درست میشه خدا که اون نعمت رو بهش داده بقیش رو هم درست می‌کنه بگو خیلی پشیمون میشه اگه این کار رو کنه خاله من ۷ سال پیش سقط کرد تا همین امروز روزی نبوده که پشیمون نشده باشه و اصلا خودت رو شریک نکن که اصلا عاقبت خوبی نداره انشالله که راضی بشه بچش رو نگه داره و مطمئن نباش بعد از اون بچه خدا جور دیگه آیی به زندگیشون نگاه میکنه من نمی‌خواستم تو تاپیکتون پیام بزارم ولی باور کن به دلم افتاد انشالله عاقبت به خیر بشید 🤲🌺

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
ممنون گلم 😍 پاینده باشید

♥️♥️♥️