عکس از دندوناش بذاری دقیق میتونم بهت بگم . ولی اگه نمیتونی یه عکس ازش بذار جثه ش ببینم حدودی بگم
اندازه جثه اش و سرش نشون می ده ماده ست و نزدیک یکساله . نظرتون رو دادید لایک کنید بخونم لطفا
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
عکس گرفتن هات عالی عالیه دیگه جهتی نمودند که کس نگرفته باشی . 😁 اما یه خورده پژمرده ست اگر خواستی نگه داری حتما ببر پیش دامپزشک و واکسن بزن بهش
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
گوش هاش را ببینین یکیش انگار از وسط بریدگی داره از رو گوشش سنش مشخص نیست
آره دیدم . بزار کاربری که ازش سوال پرسیدم از من توی گربه ها واردتر هست اش نظرو اونو بخونیم .
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟