2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس از دندوناش بذاری دقیق میتونم بهت بگم . ولی اگه نمیتونی یه عکس ازش بذار جثه ش ببینم حدودی بگم

اندازه جثه اش و سرش نشون می ده ماده ست و نزدیک یکساله . نظرتون رو دادید لایک کنید بخونم لطفا

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

عکس گرفتن هات عالی عالیه دیگه جهتی نمودند که کس نگرفته باشی . 😁 اما یه خورده پژمرده ست اگر خواستی نگه داری حتما ببر پیش دامپزشک و واکسن بزن بهش

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
گوش هاش را ببینین یکیش انگار از وسط بریدگی داره از رو گوشش سنش مشخص نیست

آره دیدم . بزار کاربری که ازش سوال پرسیدم از من توی گربه ها واردتر هست اش  نظرو اونو بخونیم . 

عه گربه مشکی خیلی دوست دارم

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

عکس گرفتن هات عالی عالیه دیگه جهتی نمودند که کس نگرفته باشی . 😁 اما یه خورده پژمرده ست اگر خواستی ن ...

مریض بود تازه خوب شده انگار سرما خورده بود چشماش باز نمیشد الان بهتره