2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1803782 بازدید | 90792 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمت_سوم#  

رفتم امام‌زاده سلطان‌مطهر که فرزند مستقیم امام صادق هستن. کسایی که ساکن پردیس و بومهن رودهنن میشناسن ایشونو. تو حیاط امام زاده (حیاط درسته؟!!) دو تا شهدای مدافع حرم افغان به خاک ‌سپرده شدن. من‌ مادر یکیشونو دیدم از نزدیک. خیلی حس خوبی بهشون دارم. اونا رو هم زیارت کردم

خلاصه بعد زیارت، ۲۰سوره قدر هدیه به حضرت زهرا + سوره یس رو خوندم و توسل کردم و راه افتادم. راستی اونجا همسرمم با یه حال منقلبی دعا میکرد برام.

سر راه برگشت به مادرم اینا سر زدم ازشون خداحافظی کردم. محمدجوادمو سپردم دستشون و راه افتادم به سمت مطب خانم صابریان. البته همراه با یه عالمه سوپ. روغن کرچکم خریدم.

قسمت نشد برم تپه نورالشهدا چون حدود ۵ساعتی از پارگی کیسه آب میگذشت و من همچنان بدون هیییییچ‌ درد و انقباضی به‌سر‌ میبردم

رسیدیم مطب. معاینه شدم. همون ‌یه فینگر بودم. (خب بایدم همین‌ می بود چون هیچ انقباضی نداشتم) سر بچه هم‌ موقعیتش معمولی بود.

خانم صابریان تحریک‌ کردن. واقعا خوشحالم از اینکه ذره ای خم‌ به ابرو‌نیاوردم و دردشو تحمل کردم. دهانه رحم‌ رو‌کشیدن جلو و گفتن الان سه سانتی تقریبا

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
خیلی درد داشت معاینه؟؟؟؟؟

هی میخوام وسط قسمت ها پست نزارم که مثل فیلم سینمایی ؛ ی سره بشه؛ نمیشه

داره خوابم میبره

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

قسمت_چهارم#  

حین تحریک یه چیزی توجه خانم صابریانو جلب کرد. یه حائلی وسط دهانه رحمم بود که به دو قسمت تقسیمش کرده بود.

اقا ما دو بار سر معاینه تا مرز سکته رفتیم سر این.

خانم صابریان گفتن تا به حال همچین موردی رو‌ندیده بودم.

خلاصه اذانو گفتن و من و آقا هادی از مطب به سمت مسجد حرکت کردیم اونجا هم بعد نماز، دعا خوندم و سوره قدر (اقا فکر کنم کل خاطره‌م محوریتش سوره قدر باشه)

خوبیش این بود مسیر مسجد، یه‌مقدار سربالایی داشت. یه ذره خیلی کوچیک دردایی حس میکردم. رسیدیم مطب و یه بار دیگه تحریک که این بار خونابه جاری شد‌. اهان هر دفه ضربان قلب بچه‌ هم‌ چک‌ میشد و خانم صابریان میگفتن. عالیه صدا قلبش و من‌روحیه میگرفتم.

ولی هنوز پیشرفت خاصی نداشتم.

تقریبا از ساعتای ۷ شب، دردای پراکنده شروع شد.

منم‌ همچنان همونجا قر کمر و ‌اسکات و درجا زدن و... داشتم.

سرتونو درد نیارم. شد ساعت ۱۰. دردام با شیب خیلیییی ملایم داشت اضافه میشد. عین‌ زایمان قبلم. زمان هم‌به سرعت میگذشت و من ‌بهرحال میترسیدم نکنه بچه به خشکی بیفته. اگر خانم صابریان‌ اون قدر با ارامش تاکید نمیکردن اگر صدا قلبش خوب باشه تا دو روز وقت داری ، شاید من زودتر سز شده بودم رفته بود

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

قسمت_پنجم#  

خدا میدونه‌ تو چه حالی بودم. میدونستم با این دردا به هیچ جا نمیرسم و مسئله پارگی کیسه اب هم چیز بی اهمیتی نیست. (همش بین خوف و رجاء بودم)

هر لحظه مانعی سر رام‌ میومد میگفتم امام‌رضا محاله محاله توسل زائرتو رد کنی. یادت نره من‌ چه‌ دعایی کردم. اینجوری امیدم بیشتر میشد

کم کم وارد این بحث شدیم که بریم کدوم بیمارستان. همسرم گفت نظرت چیه؟ گفتم نظر منو‌ میخوای واقعا؟ بریم امید. اگر ذره ای تو سلامتیم نقش داشته باشه بخدا می ارزه

در‌کمال ناباوری همسرم‌پذیرفت و با خانم صابریان‌راهی امید شدیم

تو لابی‌ بیمارستان یه دردی اومد که‌ نتونستم‌ راه برم. درد شدید پریود دیگه. میدونستم نهایتش شدم ۴سانت! پیشرفت لاک‌پشتی. خانم صابریان یهو‌‌ دید من عقب موندم اومد پیشم با ذوق‌ منو بوسید و‌ بغل کرد گفت خداروشکر بالاخره بهتر شد انقباضاتت

قسمت_پنجم#   خدا میدونه‌ تو چه حالی بودم. میدونستم با این دردا به هیچ جا نمیرسم و مسئله پا ...

سلام عزیزم

خیلی خیلی تبریک میگم که موفق شدی.. خوش بسعادتت

و خوش بسعادتتون که فرشته ای مثل خانم صابریان رو دارید.. خدا حفظشون کنه.. 

الان پاکی میشه واسه بارداری سالم و زایمان سالم و بچه سالم و صالح برام دعاکنی؟ خیلی محتاجم

قسمت_ششم#  

حدود ساعت 12 شب nst تموم شد و بستریمم همون ساعت زدن.

دردام‌ رو ۵۰بود. گفتن باید تا ۹۰بره که انقباض موثر‌ جون داری باشه

خانم صابریان چون خیلی خسته بودن رفتن یه استراحتی بکنن.‌ اینم بگم‌ مثل کوه پشتم بودن. اصلا و ابدا نمیذاشتن کسی بهم استرس وارد کنه. من‌ جواب سوالات ماماهای بخشو رو‌ به خودشون ‌سپردم تا اطلاعاتی ندم که یهو بگن پس باید بری سز.

بنده خدا ساعت پارگی کیسه آب رو دروغ گفتن. خیلی ام عذاب‌ وجدان داشتن ولی میگفتن قطعا این‌ مصلحته. استرس برای تو‌ بدترین چیزه.

میتونم بگم مدیریتشون از هر‌نظر عالی بود. بخاطر طرز برخوردشون با زائوی ایشون خیلی خوب رفتار میشه

خلاصه nst عالی بود. نوبت بعدی ساعت ۲ بود. خانم اسدی (از ماماهای شیفت) که تو غیاب خانم صابریان بهم سر میزد، بهم گفت اونی که تو چهره تو می بینم تا صبح‌ بزا نیستی‌. بگیر بخواب

من گفتم خدا کنه هموم صبح زایمان‌کرده باشم... همش ترس زایمان قبلو داشتم... ۳۲ساعت درد، فول شدن، وکیوم، اخرم سزارین

و‌ اما همسرم! سخنان گوهر بارش!

- اقا هادی درد دارم. (تقاضای اندکی‌ نوازش)

- درد خوبه دیگه (اوج همدردی)

- آقا هادی یه لحظه میای اب بدی بهم؟

- باشه ( و‌ پس از آب دادن با سرعت نور به سمت تخت همراه شتافته و به خواب می رود)

یعنی‌مثل یو یو یه لحظه میومد ببینه من برا چی صداش کردم و اخر فرار میکرد به سمت خواب