2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1818755 بازدید | 90819 پست
حالا باران جان مسئله خيانت كه الان اكثرجاها هست و شاهدشيم،اينا ديگه ميان ي جايي ميگن كه ديگه همه هس ...

من اصلا هیچ کدومشو باور‌نمیکنم. چون دروغگو تو سایت زیاده‌. همین کاربرایی که دستشون رو‌ شد. چقدر با روح و روان کاربرا بازی کردن. مثلا فاخته. یادم نمیره همه چقدر پیگیرش بودن. یارو دروغگو از آب درومد. برا همین هیچیو تو سایت باور نمیکنم. نمیگم توطئه و این حرفا.

میگم کمبود محبت و توجه و متاسفانه عقده ای بودن، باعث این رفتاراس، همون کاربر ثمین، ساریتا و...

خیانت رو نمیدونم زیاده یا نه‌. حقیقتش اطرافیان من الحمدلله زندگی نرمالی دارن. ولی اینکه میان تاپیک میزنن و همشم از دید خودشون تعریف میکنن، آدمو نسبت به ازدواج و نسبت به مرد بدبین میکنه‌‌. من گاهی میگم نکنه همسر منم.... نمی بینی هی میگن مردا تنوع طلبن، همشون (دور از جون) عوضی ان‌...

تازه خیلیا که‌ میان از مشکلات خانوادگیشون میگن شک‌ ندارم جونشون برا شوهرشون در میره فقط روح و روان بقیه رو به بازی گرفتن. خصوصا خانمای باردار.

حالا اگر طبق گفته رستا دستایی هم پشت پرده باشه که واویلا

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
به نظرتون قرص مغربی رو بخورم؟ چجوری؟

خون رو رقیق میکنه اگر مشکلی در این باره نداری بخور. شیاف دهانه رحم رو نرم میکنه ، باز نمیکنه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

البته کاش می دونستم چه ورزش هایی برای باز شدن دهانه خوبه. چون تو پیامای گروه ویبک خانم صابریان خوندم ...

برا باز شدن دهانه ورزشی نشنیدم.

نه من یزدم. دکتر رمضان خانی

ما تاریخمون با همه به منم گفت دهانه رحم همچنان بسته و سفت تازه تحریک کرد به خونریزی افتادم.  ولی ماما گفت اصلا عجله نکن. تا ۴۲ هفته وقتی شرایط بچه خوب باشه وقت هست.  دهانه هم برای شما که زایمان اولی محسوب میشین ممکنه نا روز زایمان باز نشه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
البته کاش می دونستم چه ورزش هایی برای باز شدن دهانه خوبه. چون تو پیامای گروه ویبک خانم صابریان خوندم ...

جوشانده  بابونه بریز تو لگن اب گرم بشین توش. سجده هم فراموش نشه. سجده باز میکنه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
سلام من پتح سال پیش سزارین شدم الان هم دکترم گفت یبار سزارین شدی بازم سزارین هستی موندم چکار کنم فاص ...

سلام

کدوم شهر هستید؟

اگر تهران هستی ،دکترت را عوض کن

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

دوستای گلم من از ساعت ۲ درد و انقباض دارم. همش می خواستم تحمل کنم هی خودمو با کار خونه سرگرم کردم.  ساعت ۸:۱۰ هم نوبت دکتر دارم. برام دعا کنید

فقط به نظرتون بین دردها چی کار کنم بهتره و لحظه درد چه حرکتی مناسب تره

من اصلا هیچ کدومشو باور‌نمیکنم. چون دروغگو تو سایت زیاده‌. همین کاربرایی که دستشون رو‌ شد. چقدر با ر ...

من زیاد تاپیکهای دیگه سر نمیزنم

هرزگاهی از بی حوصلگی میرم

اسم نثمین و ساریتا رو زیاد شنیدم

که میگن خیلی دروغگو بودن

ولی جریاشون رو نمیدونم

کنجکاوم بدونم چی شده؟

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....
دوستای گلم من از ساعت ۲ درد و انقباض دارم. همش می خواستم تحمل کنم هی خودمو با کار خونه سرگرم کردم. & ...

بهترین کار اینه موقع درد ها نفس عمیق بکشی تا اکسیژن رسانی نی نی و در نتجیه ضربان قلبش خوب باشه

سجده رفتن هم خوبه که جاگیری بچه تو لگن خوب باشه

دوش آب داغ یا کیسه آب گرم روی کمرت بزار

تمرین تنفس کن تا وقتی دردها شدید شدن هم بتونی به تنفس و دم و بازدم ادامه بدی

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
دوستای گلم من از ساعت ۲ درد و انقباض دارم. همش می خواستم تحمل کنم هی خودمو با کار خونه سرگرم کردم. & ...

اگر‌توپ داری موقع درد بشین روش و حرکات روی توپ رو انجام بده

موقع استراحت بین دردا هم با رعایت تنفس صحیح (یه وقتی نفست نگیره) تو سجده باش. یا لم بده روی توپ. (لم دادن به سمت جلو)

اروم میتونی اسکات هم بری. اگر توانشو داری و دردات شدید نیست. خیلی کمک کننده س همه‌اینا.

گزارش# لحظه به لحظه بنده از شکم پاندولی

زنگ زدم خانم صابریان الان. در‌مورد شکم بند پرسیدم چون فوق العاده اذیتم‌ میکنه. گفت سفت نبند، با دستت شکمتو بده عقب. راه‌ میری هم باسنو بده عقب و شکمو بده داخل.

بعدم تاکید زیاد داشتن رو سجده. گفت کلا موقع استراحت تو سجده باش.

یه تصمیمم خودم گرفتم، اینکه شکم بندو ببندم و برم‌ پله نوردی. چون حس‌ میکنم اینجوری همزمان سر هدایت میشه پایین.

ثبت بشه تو تاپیک برای کسایی که بعد من اینارو تجربه‌ میکنن.

اسکات بزن

پنگوئنی راه برو

سجده برو

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر........یادگاری که در این گنبد دوار بماند
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز