2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1805222 بازدید | 90808 پست
ای جاااانمممم.. چقدر خوب و سریع پیش رفتی، عالی بود، ماشاﺀالله، مبارکت باشه فقط چرا خوابالو بودی؟ دا ...

نه دارو ک هیچی نبود فقط ی کم مسکن پتدین زدن . نمیدونم دوس داشتم بخابم فقط . شبم خوب خابیده بودم کلا حس میکردم اگر بخابم دردا تموم میشه😥😥

گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ...🌹
خیلی ماهی🥰 هر چی فکر کردم چیز دیگه ای نتونستم بگم 😊

ببین این رفیقمون شوخی نمیکنه. باور کن توی دنیا اولین نفری که نام ببرم دلش دریاست همین نیکیه. دلش دریاست هااااااااا. دریاااااااااا

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز دوبار شوکه شدم، یکی دفعه اول که دکتر معاینه کرد  و گفت دهانه رحمت ۲ سانت بازه! و باید ...

واااای😍 مایم سورپرایز شدیم

بهشون بگو ملتی دعاگوتن.. از نگرانی همه رو درآوردن

دمش گرم

چی شد چی گفتن وقتی دیدن بارداری دوقلو!!؟

بیا و جان ما محرمانه های بینتون رو نامحرمانگی کن، بمام بگو ذوق کنیم😁شوخی#  ‍ ‍ 

خودت چیییی؟! اتفاقی زبونم لال برات نیوفتاد از شدت هیجان..😜

😌خب خداروشکر، ب قول گلدونه یک بار بزرگی انگار از رو دوشمون برداشته شد.. حالا بگو مگه ما چیکا میکردیم براش😏!

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

ی اعتراف! 

من خیلی از اصطلاحات مربوط ب بارداری و زایمان رو که ب کار میبرین اصلا نمیدونم یعنی چی،!؟ 😐

فقط خودم میدونم چقدر 0صفرم!  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ی اعتراف!  من خیلی از اصطلاحات مربوط ب بارداری و زایمان رو که ب کار میبرین اصلا نمیدونم یعنی چ ...

تازه شدی مثه من ننه،

یواشکی خودتو بزن ب اون راه انگار میدونی..🤪

کم کم آشنا میشی گل😊

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
از 7 ک معاینه شدم شدید بود اما خوبیش اینه ک کوتاهه تایمش یعنی برا من شد مثلا یک ساعت . اینم میگم ک ا ...

بازم خییلی عالی بود زایمانت.یک ساعت درد شدید داشتی.

لخیه زیاد نخوردی.

احتمالش زیاده آمپول فشار زده باشن چون میگی فاصله نبوده بین دردا ک یهو این جوری شدی.

من حکمت آمپول فشار درک نمیکنم.

وقتی شرایط داره خوب پیش میره چرا این کارو میکنن.درسته زایمان زودتر انجام میشه ولی به چه قیمتی.

مادر درداش شدید و بی فاصله بشه که زودتر زایمان کنه؟فکر نکنم کسی اینو بخواد.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
من امروز دوبار شوکه شدم، یکی دفعه اول که دکتر معاینه کرد  و گفت دهانه رحمت ۲ سانت بازه! و باید ...

انشالله خیره عزیزم.

همسرت چه بی خبر و سرزده اومده.

گفتی بهش😍

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
اره مهم نیست الان دیگه. خیلی حس خوبی دارم

خوشحالم برات🤗🤗😍😚😙😗

حس خووبت موندگار

پیرت میکنه😂😂😂

در راستای حرف باران

منم دقیقا میخواستم بگم روی حرف نیکی حساب کن

واقعا بخوام یک صفت براش بگم همینه که باران گفت 

دلش دریاستتتتتتت

می تونی روش حساب کنی 

گل و درجه یک هست

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

وای عزیزم! منکه جای تو بودم با همچین سورپرایزی از سمت همسرم، دور از جونت سکته میکردم و از رو تخت بیمارستان سر در میاوردم. چقدر خوشحال شدم از اومدن همسرت. خدارو شکر. منم مثال بقیه مشتاقم واکنششون رو بدونم. نیای بگی هنوز نگفتماااااااا که من شخصا دیگه طاقت ندارم. در مورد سرکلاژم نگران نباش، برای پیشگیری از زایمان زودرس انجام میشه و کار سختی نیست. ان شاء الله انجام میدی و باقی دوران بارداری رو بسلامتی طی میکنی  

هدیه جان خیلی خوشحال شدم برات چه خبر مسرت بخشی بعد مدتها بیخبری چشمت روشن خدا قوت ان شاء الله قد ...

سلام مامان متینم .‌خوبیییی😍 دلتنگت بودیم..

چقدر خداروشکر کردیم ک ب موقع رفتی بیمارستان..

خداروشکر ک هردو سالمید..

برا افسردگی هم ناراحت نباش.. بعضی چیزا رو فقط زمان حل میکنه دوست صبورم.. در پناه خدا باشی بهمراه خانواده و بچه های گلت.😚

عزیزم اولا چشمت روشن که همسرت اومد

واقعا چه به موقع رسید

ببین یک توصیه از طرف یک نفر که تجربه ناگوار داره

نمی خوام نگرانت کنم

اما همین فردا برو سرکلا‌ژ

منم دهانه رحمم دو سانت باز بود

تا برم سرکلاژ دیر شد

تو اتاق عمل هم رفتم بیهوش هم شدم اما بهوش اومدم گفتن کیسه آب تو واژن بود و دیگه نمیشد کاری کرد

و متاسفانه جنین نموند

عزیزم از الان تا لحظه رفتن به اتاق عمل فقط برای سرویس بهداشتی از جا بلند بشو

واقعا حرف من را جدی بگیر

چون پروسه باز ‌دن دهانه بدون درد یک عارضه ای هست که اصلا علائم خاصی نداره و ممکنه خیلی سریع پیش بره

من فقط یک انقباض های خیلی خفیف قبلش داشتم

که اون هم بعدا فهمیدم انقباض هست

چون اصلا تجربه ای نداشتم

پس دوست عزیز حرف های من را خواهرانه جدی بگیر

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊