رفقای تبریزی یا رفقایی که نزدیک اردبیل هستید, اگر هیچ جوره نشد دکتر پایه پیدا کنید بنظرم تیم دکتر سهرابی و ماما محمد نژاد (یا ماما دریابخش اگر بتونه مامای همراه باشه) تیم قابل اعتمادیه. امروز از دفع مکونیوم پرسیدم که رویکرد دکتر تو این زمینه چیه, ماما گفت کلا نظر دکتر سهرابی اینه 95 الی 98 درصد مادرها طبیعی زایمان میکنن ,ما با مداخله خراب میکنیم روالشونو, گفت به صرف دفع مکونیوم نمیبره سزارین,مانیتور میشه مادر. اگر اوضاع خطری بشه دستور جراحی میده
در مورد خود ماما محمدنژاد هم بگم خیلی پایه وی بکه. امروز میگفت کاش می شد به یه نحوی از تمام وی بکی های اردبیل حمایت بکنیم. حتی یه سری پبشنهادات به دکتر داده بود که ظرفیت وقت دکتر و بسترهای بعضا ناقص اجازه نمیده.
راستی یه چیزی که دوست داشتم در مورد ماما محمدنژاد این بود که اصرار به کاری نداشت. با روی باز "نقش" منو به عنوان عامل اصلی زایمان قبول داشت و از پیشنهاداتم استقبال میکرد. حتی وقتی گفتم کاش با خودتون میومدم بیمارستان. باز بخاطر ارامشم گفت سعیمو میکنم تا 4 سانت پیش بری قبل بستری که با هم بریم. کل شیفت مامایی پنج شنبه رو چک کرد گفت کادر خوب و موافق زایمان طبیعی ای هستن. خیالت راحت. وقتی گفتم نخوابونن رو تخت منو از اول تا اخر, گفت دو ساعت اول مانیتورینگ میشی بعد میارمت پایین با چک کردن صدای قلب پیش میریم. خلاصه هرچی نگرانی داشتم رو بهش گفتم. پیشنهاد تحریک دهانه رحم رو هم خودم دادم و استقبال کرد
بچه ها من اینارو عمدا تایپ میکنم. فقط و فقط بخاطر شناخت رفقایی که یه روزی بخوان استفاده کنن