2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1771572 بازدید | 90612 پست

سلام بچه ها من رفتم ویزیت دومم رو با ماما محمدنژاد عزیزم گذروندم. دهانه رحم دو فینگر بسته موقعیت سر منفی 3 به سمت منفی دو. حالا یعنی چی نمیدونم. افاسمان 30 درصد

قرار شد فردا برم تحریک انجام بده, پنج شنبه برم بستری. 

اصراری به بستری شدن نداشت ولی وقتی معاینه انجام داد گفت شرایطتت زایمانیه. زود نیست. همون 5 شنبه ان شاءالله با اندکی اینداکشن راه میفته روالت. (شایدم بعد تحریک راه بیفته)

روی کاغذ شرایط خوبه. توکل به خدا

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
بیشتر ببینید
سلام دوستان گُل و بلبل عیدتون مبارک صبح بعد نماز بیدار بودم یکم پیاده روی کردم، برعکس روی صندلی ...

سلام عزیزم 

عید شما و همه دوستان مبارک باشه 

منم این حالت رو داشتم و هنوزم دارم طبیعیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بسعادتت حداقل یه تصوری از دردها داری!  من خیلی میترسم.. نکنه کم بیارم؟! نکنه نتونم؟! افکار ...

ببین شوک نشو فقط. هر دردی هم اومد سراغت بگو بالاترشم هست. هنوز جا داره بیشتر شه. طبق تجربه من دردایی که نزدیک 4 سانت داری, اجازه نمیده بینش خیلی راحت حرف بزنی یا حتی قدم از قدم برداری. باید فقط نفس بکشی تا رد بشه, صورتت ممکنه قرمز بشه یکم حس گر گرفتگی توی صورت داشته باشی, یکم عرق بشینه رو پیشونیت. رحمت کامل سفت میشه مث سنگ و فشار میاره. هرچی فشار بیشتر بهتر چون روندت رو جلو میندازه (قاعدتا)

تجربه-شخصی#  

از 4 به بعد که میفتی رو روال, همونا که گفتم با اندکی فشار بیشتر پیش میره شاید دوست داشته باشی ریز ناله کنی وقتی سر نزول میکنه و دیگه اخرشی, شاید ناخوداگاه بخوای داد بزنی. 

این روند بدن من بوده. باز بدن با بدن فرق داره. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
بیشتر ببینید

بچه ها ماما محمد نژاد هم اعتقاد داشت شربت زعفران غلیظ یا حجم بالای روغن کرچک ,ممکنه باعث دفع مکونیوم بشه هرچند عمده رسیده شدن بچه ست.

بیشتر ببینید

رفقای تبریزی یا رفقایی که نزدیک اردبیل هستید, اگر هیچ جوره نشد دکتر پایه پیدا کنید بنظرم تیم دکتر سهرابی و ماما محمد نژاد (یا ماما دریابخش اگر بتونه مامای همراه باشه) تیم قابل اعتمادیه. امروز از دفع مکونیوم پرسیدم که رویکرد دکتر تو این زمینه چیه, ماما گفت کلا نظر دکتر سهرابی اینه 95 الی 98 درصد مادرها طبیعی زایمان میکنن ,ما با مداخله خراب میکنیم روالشونو, گفت به صرف دفع مکونیوم نمیبره سزارین,مانیتور میشه مادر. اگر اوضاع خطری بشه دستور جراحی میده

در مورد خود ماما محمدنژاد هم بگم خیلی پایه وی بکه. امروز میگفت کاش می شد به یه نحوی از تمام وی بکی های اردبیل حمایت بکنیم. حتی یه سری پبشنهادات به دکتر داده بود که ظرفیت وقت دکتر و بسترهای بعضا ناقص اجازه نمیده. 

راستی یه چیزی که دوست داشتم در مورد ماما محمدنژاد این بود که اصرار به کاری نداشت. با روی باز "نقش" منو به عنوان عامل اصلی زایمان قبول داشت و از پیشنهاداتم استقبال میکرد. حتی وقتی گفتم کاش با خودتون میومدم بیمارستان. باز بخاطر ارامشم گفت سعیمو میکنم تا 4 سانت پیش بری قبل بستری که با هم بریم. کل شیفت مامایی پنج شنبه رو چک کرد گفت کادر خوب و موافق زایمان طبیعی ای هستن. خیالت راحت. وقتی گفتم نخوابونن رو تخت منو از اول تا اخر, گفت دو ساعت اول مانیتورینگ میشی بعد میارمت پایین با چک کردن صدای قلب پیش میریم. خلاصه هرچی نگرانی داشتم رو بهش گفتم. پیشنهاد تحریک دهانه رحم رو هم خودم دادم و استقبال کرد

بچه ها من اینارو عمدا تایپ میکنم. فقط و فقط بخاطر شناخت رفقایی که یه روزی بخوان استفاده کنن

بیشتر ببینید
سلام بچه ها من رفتم ویزیت دومم رو با ماما محمدنژاد عزیزم گذروندم. دهانه رحم دو فینگر بسته موقعیت سر ...

سلام

خداروشکر که همه چی خوبه

دهانه دو فینگر بسته یعنی چی؟! بالاخره بازه یا بسته؟

ببین شوک نشو فقط. هر دردی هم اومد سراغت بگو بالاترشم هست. هنوز جا داره بیشتر شه. طبق تجربه من دردایی ...

یعنی بالای 4سانت دردها یهو فاجعه نمیشه؟

اینجور که گفتی توی همون 4سانت هم راحت نیست! توی 8-9 سانت میشه تحملش کرد؟

یعنی بالای 4سانت دردها یهو فاجعه نمیشه؟ اینجور که گفتی توی همون 4سانت هم راحت نیست! توی 8-9 سانت می ...

را من از شروع ۴ سانت فاجعه بود . جوری که موقع دردا میگفتم برم سز . اما همین که درد رد می شد میگفتم تحمل میکنم . بعذم که اونقدر فاصلشون کم شد که زمان رفتن درد هم مچاله بودم تا آماده باشم برا درد بعدی   

کلا تو بیمارستان هیچ کاری به جز دراز کشیدن و آخرا مچاله شدن نکردم   

الان به حرف آسونه گفتنش وای واقعا دردش فجیع بود . ازم میپرسن حالا به نظرت طبیعی بهترهه یا سز . میگم با همه دردها بازم طبیعی بهترهه

چون بعدش که دردا یه دفعه بعد خروج بچه میرهه حسش قابل توصیف نیس . انشالله قسمت همه

ممنون عزیزم. شما هم بارداری؟ هفته چندی؟

نه گلم من سه ماه پیش زایمان کردم گفتم سه ماه دیگه خدابخواداقدام کنم برادومی..که همه میگن زوده

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
یعنی بالای 4سانت دردها یهو فاجعه نمیشه؟ اینجور که گفتی توی همون 4سانت هم راحت نیست! توی 8-9 سانت می ...

تا ۴،۵ سانت چون کندتر پیش میره معمولا، آروم آروم باز میشه بنابراین درد قابل تحمل تره. من سری قبل احساس کردم دردم عادی نیست، با اینکه کلا از اولش درد داشتم. پاشدم یکم خونه رو جمع و جور کردم به پسرم رسیدم غذا درست کردم و... درکل برام قابل تحمل بود تا اینکه همسرم اومد اون موقع یکم دردم تازه شدید شده بود و می‌خواستیم بخوابیم که من هی این ور اون ور میشدم و ناله میکردم گاهی. که همسرم گفت بریم بیمارستان. رسیدیم بیمارستان ۶ سانت بودم. اونجا دیگه موقع درد نمیتونستم نه حرف بزنم نه راه برم که با این تخت چرخدارا بردنم بخش زایمان. بقیش درد شدید بود و گاهی دادم میزدم.

درکل معمولا اینطوره که چند سانت اول پروسه طولانی تره و شدت درد کمتر. بعدش سریعتر پیش میره و شدت درد بیشتره.

البته بعضیا مدل دردشون فرق میکنه

دوستانی که تجربه دارند جواب بدن

به نظرتون ماما همراه داشته باشید دردا قابل تحمل تر نمیشه

مثلا ماساژ تون بده یا ورزش کنه یا حمایت عاطفی داشته باشه

من که درد داشتم احساس کردم اگه ماما همراه پیشم بود شاید راحتر تحمل میکردم

البته  رزرو کرده بودم ولی چون قرار بر این بود که بعد از چهارسانت بیاد،منم به اون مرحله نرسیدم نیومد

دوستایی تجربه دارند بگن شاید به درد کسی بخوره

اگه میشه برای ریحانه کوچولو شش ماه ام حمد 
تا ۴،۵ سانت چون کندتر پیش میره معمولا، آروم آروم باز میشه بنابراین درد قابل تحمل تره. من سری قبل احس ...

افرین حرف خوبی زدی

هر کس مدل دردش فرق میکنه و بدنش تفاوت داره

به نظرم بهتر هرکسی فرصت به خودش بده ببینه میتونه طبیعی بیاره یا نه

اگه میشه برای ریحانه کوچولو شش ماه ام حمد 

بچه ها من از صبح بلادی شو دیدم 

چند بار آخرم خونی بود 

به نظرتون برای معاینه دیروز صبحه یا زایمانم نزدیکه 

دردهای شدید لگن و کمر و پا هم دارم مثل پریودی

ولی منظم نیست

ممنونم اما هزینه بیمارستان ها خیلی زیاده و نمی تونم بدم بیمه تکمیلی هم دارم ولی فقط ۵ میلیون پرداخ ...

سلام عزیزم. ماما اشرف حوتی فکرمیکنم بچه ها گفته بودن میره بیمارستان مهرگان. ب اونجام زنگ بزن اگر‌خوب بود میتونی بری پیشش. عکس زیرم ببین، الناز اکبرزاده اس. اینم ویبک قبول میکنه من پرسیدم ازش. ولی نمیدونم کجاها میره. میتونی از توی اینستا ک ادرسش توعکس معلومه ازش سوال کنی.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
بیشتر ببینید