2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1806220 بازدید | 90810 پست

بچه ها من پیام همه تونو خوندم. ببخشید نتونستم جز صفحه اخر جواب بقیه رو بدم. گوشی اندرویدی در دسترس ندارم. شبا شویم دیر میاد. ولی همش دلم پیش شماست. اگر دردم بگیره یا هر خبری بشه بالاخره یجوری مطلعتون میکنم مگر اینکه دست تقدیر نخواد و یهویی بشه همه چی. راستی برام دعا کنید. همه میگفتن بچه خرداد دنیا میاد. حتی دکتر که رفتم پریروز گفت استراحتتو زیاد کن که زودتر از پنج شنبه زایمان نکنی‌. ولی خدا فقط اگاهه از زمان شروع درد. امروز بازم رفتم پیش ماما خونگیه. خب یکی نیست بگه بیکاری! بهم گفت یکم یا دوم دنیا میاد. میخواستم بگم ماماجان خب سی ام و سی و یکمت که دوباره تغییر کرد. من چجور اعتماد کنم بعد یادم افتاد که هیچ کس جز خدا از اسرار آگاه نیست‌. همه پزشکان و ماماها و... گمانه زنی میکنن. مثل زایمان مثل قیامته. یهویی اتفاق میفته. وقتی که فکرشو نمیکنی.

دیگه خرداد از سرمون گذشت. کوثر ضرر کردی خردادی نشدی.

تاریخ لاکچریمون تولد امام رضاست، شاید دختر خانم مد نظرش ۴/۴ باشه. هرطور صلاحه. چه بدانستی!

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
بچه ها من پیام همه تونو خوندم. ببخشید نتونستم جز صفحه اخر جواب بقیه رو بدم. گوشی اندرویدی در دسترس ن ...

عزیزم.... چقدر شرایط گنگی رو داری سپری میکنی , البته همه همینیم فقط شما تو اخراشی از همه شدیدتر و نفس گیرتره .... 

برات حتما دعا میکنم از این همسایگی امام رضا که به شیرینی ولادتشون یه تقدیر خوشگل و شیرین برای خودت و اون فنچ تو دلت ک مطمعنم مث خودت بیتابه برای دیدنت رقم بزنه ...

گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ...🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی @eli_banu  فهمید حامله ست‌. باهام تماس گرفت و خبر داد من خیلیییی بهش غبطه خوردم، به قول یکی از رفقای کرمانشاهیم: چقدررررررررر!

نگو خودمم حامله ام خبر ندارم.

امروز با خودم میگفتم جالب میشه دوباره باهام تماس بگیره بگه درد زایمانش شروع شده بعد من بهش غبطه بخورم یهویی قطع که کردم خودم دردم شروع بشه و خلاصه که بالاخره با هم تموم کنیم این مسیرو‌.

فانتزی#  

ما با دخترخانم ۲۴هفته روزهای ویار رو گذروندیم، لکه بینی هفته ۶-۸رو گذروندیم، کم شدن مایع امنیوتیک، آلرژی وحشتناک، سوزش معده، دیابت بارداری رو گذروندیم. خدا به سلامت از همه موانع رد کرد مارو. همه ش فراموش میشه و شیرینی هاش میمونه‌. ان شاءالله این پله اخر رو به سلامت بالا بریم و خودم و بچه سالم از بیمارستان بیایم بیرون.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

راستی با خانم صابریان مشورت کردم گفت حتما و حتما با همین دکتر پیش برو. ریسک نکن تو شیفت کس دیگه ای باشی.

و اینکه نظر دکتر در مورد وزن هم درسته. نباید ریسک کرد. گفت خوبه قبل رفتن به بیمارستان اول تحریک کنن دهانه رحم رو شاید دردات خودش شروع شد.

باقیشم گذاشت به عهده خودم. 

با ماما محمد نژاد (که باهاش قرارداد بستم) هم صحبت کردم گفت اگر پنج شنبه راضی نیستی خب نرو. اذیت نکن خودت رو.

حالا میخوام به محمد نژاد بگم با دکتر تماس بگیره روز قبل بستری برم مطبش تحریک کنه. چون بچه بنظرم پایین تر هم اومده. شکمم سر پسرها این شکلی نبود. الان افتاده تر شدنش رو کامل میفهمم از فرمش. شاید تاثیر داشت و فیزیولوژیک دردم شروع شد!

من سپردم به خدا دلم به هرچی رضا بده همون کارو میکنم. چون مشورت هامو کردم. دیگه هرچی بود و انجام دادم. توی سوره یس خداوند میگه آیا به امید یاری شدن، الهه هایی جز خدا گرفتند؟

واقعا همه این ها الهه هستن اگر من امیدی بهشون ببندم برای یاری شدن. نصرت فقط کار خداست. (البته حسن نیت و قلب پاک و مهربون دکتر سهرابی، ماما دریابخش و محمد نژاد نعمت بزرگیه. دیگه میدونید منظورم چیه)

بچه ها من پیام همه تونو خوندم. ببخشید نتونستم جز صفحه اخر جواب بقیه رو بدم. گوشی اندرویدی در دسترس ن ...

انشاالله که هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم.

این چند روزم میگذره و کوثر خانوم میاد و کلی شادی با خودش میاره 

خدا پشت و پناهت عزیزم

حس مسابقات دو ماروتن بهم دست داد 😁  ان شالله همه با خوشحالی تمام این هفته ها سپری کنیم.... دل ...

شما مشهد میخواین وی بک انجام بدین ؟؟

اگ اینحور مشخصات دکترتون رو بهم بگین چه دکترایی مشخد وی بک میکنن و از ماه چند باید پیششون رفت؟؟

شما مشهد میخواین وی بک انجام بدین ؟؟ اگ اینحور مشخصات دکترتون رو بهم بگین چه دکترایی مشخد وی بک میک ...

سلام. اگر دقت کنید من تازه عضو شدم و بین دکترایی ک اینکارو میکنن دکتر ایتی بیمارستان بنت الهدی رو انتخاب کردم و قراره تازه چهارشنبه برم پیششون و ببینم چی میگن . بهتره از قدیمی های تاپیک بپرسید البته ی تاپیک دگ هست ک خلاصه نکات مهم این تاپیک ذکر شده و تمام پزشکان رو لیست کرده 

شما مشهد میخواین وی بک انجام بدین ؟؟ اگ اینحور مشخصات دکترتون رو بهم بگین چه دکترایی مشخد وی بک میک ...

مشهد 

🔹دکتر تارا، بیمارستان ام البنین 

🔹دکتر اکرم جنابی، بیمارستان امام حسین، آریا و ۲۲ بهمن 

🔹دکتر آیتی، بیمارستان بنت الهدی

🔹دکتر سیده قدسیه علوی، بیمارستان بنت الهدی

🔹دکتر صالحی، بیمارستان مهر، امام حسین، جوادالائمه

🔹دکتر علوی، بیمارستان قائم و بنت الهدی 

🔹دکتر کبریایی، بیمارستان مهر

🔹دکتر اعلمی، بیمارستان بنت الهدی 

🔹دکتر موقر مقدم، بیمارستان امام حسین و رضوی

🔹دکتر بیجاری، بیمارستان امام حسین و بنت الهدی 

🔹دکتر فریده انصاری، بیمارستان پاستور 

🔹خانم اشرف حوتی(ماما)، بیمارستان مهرگان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4635143/تاپیک-جامع-زایمان-طبیعی-بعد-از-سزارین-نکات-راهکارها-تجربیات?page=14

الان چند هفته ای ؟؟    

37 , من متاسفانه خیلی دیر کلا با این دنیا اشنا شدم. قبل میرفتم پیش دکتر دیگه ای ک اینکارو قبول کرده بود اما توی این لیست نیست منم تصمیم گرفتم ک حداقل تو این هفته های اخر پیش پزشکایی برم ک تجربه بیشتری دارن.

سلام. اگر دقت کنید من تازه عضو شدم و بین دکترایی ک اینکارو میکنن دکتر ایتی بیمارستان بنت الهدی رو ان ...

ممنون بابت راهنماییت 

شما الان چند هفته ای ؟؟

و شپاره از پزشکتون و یا همین پزشکایی اسمش لیست ندارین ؟؟

من میخوام از شهرستان بیام 

37 , من متاسفانه خیلی دیر کلا با این دنیا اشنا شدم. قبل میرفتم پیش دکتر دیگه ای ک اینکارو قبول کرده ...

اهان منم ۳۷ هستم 

برای منم دعا کن پزشک پیدا کنم طبیعی زایمان کنم خیلی سختم سزارین