2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797062 بازدید | 90713 پست
من دیروز یه بند بارانی بودم، امروزم در حال و هوای پس از باران. فقط تونستم هول هولکی پیام های متین رو ...

چرا باران جان چیزی شده یا بخاطر بارداریه؟

انشاالله دوستمون هم موفق میشه و بعدش شما بسلامتی و دل خوش زایمان میکنی 

امروز ده روز میشه که زایمان کردم    اما همش میترسم همینجوری بمونم اینو از عطاری میشه تهی ...

جفت همون پوست بلوط هست عطاری ها دارن اینترنتی هم میشه تهیه کرد میگن برای زخم معده و حتی سرطان معده هم مفیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریع همون موقع گفتم . اولش انگار براش مهم نبود ولی دیروز که از دکتر برگشتم ( برای چک کردن بخیه ها رف ...

خب نباید بگی. چون اونا زیاد وارد جزییات نمیشن. اگر هم چیزی گفت نقطه ضعف نده توروخدا.

این چه بساطیه ما توی قرن ۲۱ و عصر تکنولوژی داریم

اخه چرا اینقدر این چیزا برا ما مهمه؟ مگه خودش تو حالت معمول خیلی خوشکله؟!!!!

بخیه سزارین چقدر توی زمان تغییر میکنه؟ واژن هم همینطوره. باید بهش زمان بدی.

اگر باز هم همسرت حرفی زد، با اعتماد به نفس حرف بزن. 

چرا خودت رو زیر سوال میبری؟ بگو به اون خوشکل تو شورتت نگاه کن ببینم کله بچه رد شه ازش چه شکلی میشه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه ها ببخشید تک تک ریپلای نمیکنم. چیزی نشده. از یه چیزی ناراحت شدم باز زدم صحرای کربلا خیلی برا خودم دل سوزوندم. از این عادت زنانگی یا شایدم انسانی، متنفرم، که ادم خیلی برا خودش دلش بسوزه. چون ندیدم ادم های بزرگ این رفتارو داشته باشن. ادم اگر در حق کسی خوبی میکنه باید برا خدا این کارو بکنه. دیگه برا خدا نبود، باید بنا رو بذاره رو قوت روحی خودش که میتونه از خود به در بیاد و به دیگری فکر کنه. نباید متوقع باشه یا منت بذاره که. واقعا اگر دین هم نیست، ادم باید ازاده باشه.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
من یکی از فانتزی هام اینه یه بار بیام نی نی سایت ببینم شما و زهراجون و وذالنون باردارین!   &nb ...

😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶جان من تو فانتزیات تجدید نظر کن😁😁😁😁😁😁

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

یچیزی که به ذهنم میرسه در مورد ورزش ها و فعالیت بدنی، اینه که اگر ریسک زایمان زودرس نیست از هفته ۳۰ حس کنیم پایین دامنه یه کوه هستیم، کوهنوردی رو شروع کنیم.

هفته ۳۵-۳۶ روی قله باشیم و بعد اون دوباره با شیب ملایم تا هفته ۴۰ برسیم به همون روزهای اولیه.

حس میکنم روزهای اخر بهتره بدن ارامش داشته باشه، یه فعالیت شناور کافیه.

البته استراحت زیادی قطعا خوب نیست. مثلا سه ساعت پای گوشی باشه ادم!

بنظرم مث ماهی ای که توی اب اروم اروم شنا میکنه یه فعالیت مستمر اما کم شدت، مفیده.

استدلالم برای این طرز فکر ایناس:

ذخیره انرژی برای زایمان

فرصت دادن به بدن تا به خودش بیاد و بدون اضطراب هورمون های شروع دردهارو، ترشح کنه. دیدید وقتی خیلی فعالیت میکنیم پریود بهم میریزه؟ یا وقتی مضطربیم ، ارام نداریم و...

زایمان هم در هرحال با ترشح هورمون ها، شروع میشه! احساسم اینه ورزش بیشتر لگن رو اماده میکنه و بچه رو به سمت پایین هدایت میکنه. شاید هیچ چیزی مث ارامش و توکل به خدا موثر نباشه تو هدایت بدن

در اخر بنظرم این روند برای جلوگیری از دفع مکونیوم احتمالی مفید باشه.

یه نکته هم بگم اون‌ اخرا هدفی بزرگتر از امادگی برای زایمان انتخاب کنیم که هدف زایمان طبیعی و اسان زیرمجموعه ش باشه، خیلییییی مفیده این پرتی حواس (در عین حواس جمعی) سطح زیادی از تمرکز و ارامش رو میده به ادم.

من تمرکز روی ترک گناه رو پیشنهاد میدم. خودش توی دلش همه چی داره. یا مطالعه تعداد مشخصی کتاب قبل زایمان. من با خودم برنامه گذاشتم دردهام شروع شد (اگر روزیم باشه) تمرکزم رو بذارم رو یه کاری غیر از پروسه زایمان. دردا بیاد و بره و من مشغول یه کار دیگه باشم. البته نه این که مثلا نرم به حالت سجده ولی خب همه حواسم رو اون حال نباشه. 

البته بگم این سیستم روی بعصیا منجر به ارامش میشه. بعضیا ممکنه برعکس عمل کنن ارامش داشته باشن. خلاصه حفظ حال خوب و ثبات ضربان قلب، خیلی مهمه. 

نظر_شخصی#  

من دیشب تا صبح نخوابیدم از درد البته نه این که غیر قابل تحمل بوده باشه ولی بیخوابم میکرد روز قبلش خو ...

بچه ها تا ۴سانت واقعا دیر میگذره. هرچقدرم درد شدید بود تا وقتی به معنای واقعی بی تاب نشدید معمولا خبری نیست. دهانه رحم اولاش خیلی تنبل تشریف داره. کم کم موضوع براش جدی میشه.

کسی که سابقه باز شدن دهانه رحم نداره اصلا انتظار سریع فول شدن نداشته باشه از خدا بخوایم ها، ولی از نظر منطقی امید زیادی بستن ساده لوحیه. ولی بازم از خدا زیاد بخوایم زایمان راحتو.

امروز ده روز میشه که زایمان کردم    اما همش میترسم همینجوری بمونم اینو از عطاری میشه تهی ...

عزیزم هنوز یه زائو با یه تَره بچه! (به قول همسرم که میشه نوزاد!) هستی. اصلا عجله نکن. خدابیامرز مامان بزرگم میگفت مثل عسل میمونه، همونطور که تو عسل انگشت میزنی و بعد عسل خودش جمع میشه، اونم همونطور جمع میشه. اصلا مشکلی نیست که به همسرت گفتی و ایشونم حساس کردی! یکم صبر کن به قول باران خوشکل میشه(خیلی خوشم اومد ) 

بعدشم به همسرت بگو تحقیق کردم و هیچ مشکلی نیست یه کم زمان میبره به حالت قبلش برگرده  

تا ساعت نزدیک دو ماما همراه با ورزش ها نزدیک ۶ سانت شدم از ۶ سانت کیسه آبم پاره شد وواز اینجا به بعد ...

تبریک رهاجون

خوش به سعادتت که موفق شدی طعم شیرین زایمان طبیعی رو بچشی 

انشا... خودت و بچه ات همیشه در پناه خدا باشید🥰🥰🥰

انشا... بقیه دوستان هم بتوانند موفق باشند

من منتظرم دوست عزیز محمدصادق-زینب موفق بشه ،چون ویبک دو همه با شکست مواجه شدند

یعنی میشه ماهم بتونیم

خدایا دل همه مانانای گروه وشاد کن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

تا ساعت نزدیک دو ماما همراه با ورزش ها نزدیک ۶ سانت شدم از ۶ سانت کیسه آبم پاره شد وواز اینجا به بعد ...

عزیزم چقدر جالب که توی دردعا وادار به ورزشت میکرده چون من توی ۴سانت به بعد جز تکون نخوردن و نفس کشیدن نمیتونم کاری بکنم. یعنی مشغول راه رفتن باشم هم می ایستم سریع. البته راحت طی میشه. ولی به دلیل انقباض زیاد رحمم نمیتونم تکون بخورم. الانم گاهی تو انقباضات کاذب همینطورم. گاهی البته. خلاصه که این دفعه ببینم میتونم فعالیت کنم. چه کارهایی میگفت انجام بدی؟

چقدر خوش حالم که راضی هستی

😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶جان من تو فانتزیات تجدید ...

زهرا جون واقعا دلت نینی نمیخواد؟ یا زمان میخوای؟

آخه ماشاﺀالله بچه هات دیگه از آب و گل در اومدن… الان وقتشه