2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1804921 بازدید | 90808 پست

والفجر عزیز 

خواهر خوبم قدم نو رسیده ات مبارک ، خدا رو بی نهایت شکر که خودت و بچه ات سالمید . مطمئنم خدا یه جای دیگه جبران میکنه برا تو ، برا چکاوکان برا ... 

فدای دلت بشم . 

کمربند من کو؟  عزیز خدا آگاهه. من اینقدر دلم صافه که بهترین اتفاق رقم خورده حد نداره. (حالا مگ ...

عزیز دلم باران جانم ان شاء الله بهترین ها برا تو و بقیه دوستان رقم بخوره . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه چیزهایی برای تقویت رحم خوبه

سلام عزیزم. ی نکته بگم ک من از روی تجربه م حرف میزنم. متین جان ک مطالعات گسترده ای داشته بیشتر میتونه راهنمایی کنه.

اول از همه باید بگم ی سری چیزا هستن ک در حالت کلی خوبن برای یه عضو بدن، اما باید تحت نظر یک طبیب‌#  حاذق ک مزاج# ‍ِتو تشخیص میده، دست ب کار شد. چون ممکنه ی چیزی برا رحمت خوب باشه اما برای جای دیگه ای بد. اونا خودشون حواسشون هس.

طبق چیزی ک من فهمیدم رحم در بدن زن، عضوی بسیار بسیار مهمه و عملکرد خوب یا بدش روی بیشتر خلقیات خانما تاثیر داره ک اونم باز روی کارکرد دیگر اعضای بدن اثر میذاره، درنتیجه روی زندگیت اثر میذاره، روابطت باهمسرت با بچه ها و...پس روی بچه تو همسرتم اثر میذاره🙈 و الی آخر.

پس زنجیره ی بهم متصلی هستن‌و واقعا خیلی مهمه خیلی. برای همین باید رحم رو تحویلش گفت تا بتونه ب نحوی تاثیر مثبتش رو روی همه اعضای بدن، بذاره.

من از روی مزاج خودم ی سری چیزا رو میخوردم قبل بارداری..البته با تشخیص طبیب..

تاکید: حذف فست فودا، هله هوله ها. روغنای صنعتی، سرخ کردنیا از واجباته

مصرف لوبیا سفید

شویدوجعفری فراوون توی انواع سوپ

تاکید: دم نوشهای تخم شوید رازیانه انواع زیره زنیان شنبلیله (بادیان ک البته اینو نداشتم)

عرق بومادران.

تاکید: مصرف چیزای آرام بخش چون اعصاب پریشون هم سیستم بدنو مختل میکنه، روی رحمم اثر میذاره تاثیرشون مستقیمه، مثل مخلوط عسل سیب قرمز رنده شده و عرق بیدمشک

شربت گیاهی آرام بخش (کاملا گیاهیه)اسمش یادم نیس.داروگیاهیا دارن.

عرق کاسنی(ک مقوی تخمدانه)وترکیبش با شاهتره

مصرف چیزایی ک خونرسانی ب اعضای بدن رو تسریع میکنن، برای خونرسانی بیشتر به رحم.. چون اکثر ماها الان بخاطر اب و هوا و استرس و چیزای بدی ک توغذاهامون ممکنه باشه غلظت خونو داریم.. حالا مثل جوشونده زرشک و عناب و گل ختمی هرسه باهم،مثل کاهو،  مثل رب انار، مثل شربت مصفای خون(اینم داروگیاهیای معتبر دارن)..

دیگه جونم برات بگه، عسل و ژل رویال و غذای نخودآب و کاچی مخصوصا و ..

راستش تقریبا چیزای طبیعی و خدادادی ک خاصیت گرم دارن اکثرا خوبن دیگه.. بازم موکدا اول ، نظر طبیب رو باید جویا شد..

ببخشین میخواستم کامل بگم، طولانی شد🙈

چیز دیگه ای فعلا یادم نمیاد.. شرمنده..

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

@والفجر  جان 

قدم نو رسیده مبارک باشه عزیزم 🥰

ان شاالله که عاقبت به خیر بشه و زیر سایه امام زمان عج الله و پدر و مادر بزرگ بشه🙏

چه دختر نازی به دنیا آوردی 😍

هزار ماشاالله 💞

خداروشکر که حال هر دوتون خوبه

فیروزه جانم سلام  حتما که خیریتی برای دوستمون والفجر هست که هیچکس ازش آگاه نیست  من الحم ...

سلام.عزیزم شما سزارینتون بیهوشی کامل بود یا بی حسی از کمر؟درسته که دیگه بیمارستان ها بیهوشی کامل قبول نمیکنن؟

آخه شنیدم بی حسی از کمر عوارض های مثل کمر درد داره که موندگاره

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
توکل بر خدا فعلا که هر چی تلاش و دعا میکنیم دردم شروع نشده تا ببینیم مصلحت خدا چی

عزیزم با همه وجووودم درکت میکنم.

خدا خووش بهترین ها رو رقم بزنه برامون.

منم حتی بعد تحریک خبری نیست که نیست تیکرمم دیگه چیزی نمونده پر لشه.

این بچه هم همچنان بالاست قصد نداره بیاد پایین😥😥😥

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

@والفجر عزیزم تولد فرشته کوچولوت مبااارک.

درسته خیری که خدا برات میدونسته چیه با خواسته ما یکی نبوده ولی مطمئنا روزی به درک این خیر میرسیم .

برامون دعا کن.

سلام.عزیزم شما سزارینتون بیهوشی کامل بود یا بی حسی از کمر؟درسته که دیگه بیمارستان ها بیهوشی کامل قبو ...

رها جون من زایمانم با بیحسی از کمر بود اما هیچ عوارضی برام نداشت همه می‌گفتن سردرد و کمردرد میگیری اما من هیچ عارضه ای نداشتم شکرخدا و البته حتی بهترم هست ، وقتی من رو اوردن توی بخش شکمم هنوز بیحس بود و من خودم شروع کردم رحمم رو ماساژ دادم به سمت پایین ، وقتی پرستار اومد و خواست از اون ماساژ وحشتاناکا بده دست زد گفت شما رحمت جمع شده ماساژ لازم نداری ، یه نکته ای هم اینکه خودم چون از قبل میدونستم با طاق باز خوابیدن کمردرد میگیرم اومدم تو بخش به مادرم گفتم یه بالش گذاشت زیر زانوهام که زانوهام کمی بالا اومدن و دیگه صاف صاف نبودن 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.
رها جان فعلا فقط من و شما موندیم تیکر هامون هم روز شمار شدن😰😰

آره از موج قبلی که شروع شده بود فقط ما موندیم  تا برسیم به موج بعدی.

بچه ها این روزا خییییلییی زیااااد دعامون کنین.خدا به دلمون صبر و آرامش و قوت قلب بده.انشالله به خواسته امون برسیم و به سلامت بچه امونو بغل کنیم

رها جون من زایمانم با بیحسی از کمر بود اما هیچ عوارضی برام نداشت همه می‌گفتن سردرد و کمردرد میگیری ا ...

میگن خییلی بستگی به دکتری داره که بی حسی رو میزنه.اطرافیان ما چند نفری کمر درد شدن.

عزیزم راسته میگن موقع عمل بریدن پوست و ....حس میکنی و پوست یه حالت کرختی داره نیست که اصلا هیچی حالیت نشه؟

تا چند ساعت بعدش نباید سیر سر بالشت باشه یا به پهلو نباید شد و....‌

ممنونم بابت راهنماییت و خوشحالم که مشکلی نداشتی😙

سلام.عزیزم شما سزارینتون بیهوشی کامل بود یا بی حسی از کمر؟درسته که دیگه بیمارستان ها بیهوشی کامل قبو ...

سلام. برای همه اینطور نمیشه ها نمیدونم حالا به مهارت متخصصی که بی حس میکنه برمیگرده یا مراقبت‌های خود خانم و اطرافیان بعد زایمان. من بی حسی از کمر داشتم فکر کن تو شدیدترین حالت انقباض ها میخاستن بی حس کنن هی با دستم علامت میدادم که صبر کنن درد که رد میشد دست بکار میشدم یبار آمپول رو فرو کردن و ناموفق بودن دوباره انجام دادن، برشم رو هم یبار معمولی زدن بعد دیدن سر بچه گیر کرده درنمیاد بیشترش کردن. و من با آمپول بی حسی الان کمردرد ندارم.

ولی خواهرشوهرم با زایمان طبیعی الان کمردرد داره. دلیلشم شیر خوردن شبانه زیاد بچه ش بود طوری که پهلو کمر شکمش کلا شبا باز می مونده.

پس فقط به آمپول نیست.

بنظرم مراقبت هم تو بارداری که چیزای سنگین بلند نکنیم هم بعد زایمان استراحت خوب و نداریم سرما بخوره بدنمون و هم مهارت بی حس کننده تاثیر داره.

مثل بخیه سزارین که اکثرا میگیم خیلی بده و دردش زیاده و جاش زشته و... ولی بعضیا هم بعد زایمان براحتی حرکت میکنن یا میگن دردش زیاد نیست یا جاش خیلی مشخص نیست و...

بطور کلی سزارین عوارضش شناخته شده ست امیدوارم خدا برای هممون زایمان خیلی خوبی رقم بزنه.