2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797062 بازدید | 90713 پست
نگران اینم که مشکلی باشه!  نکنه خدایی نکرده رشدش به دلیل دیگه ای کمه، از این فکرای احمقانه میا ...

عزیزم زنگ زدم خانم صابریان گفت هیییییچ مشکلی نیست. یک هفته دو هفته طبیعیه. استرس برات بدترین چیزه. من بازم پرسیدم نکنه مشکل از جفت باشه یا چیزی. گفت نهههههه اصلا چیزی نیست.

پیشنهادم برات اینه یه سونوگرافی خوب و با تجربه پیدا کن. البته قبلش برگه سونوتو برا دکتر و مامات بفرست. مطمئنم نتیجه هر سه تاش کاملا مثبته.

میدونم برا رضایت دلت باید پیگیری کنی که توصیه کردم دوباره تکرار کنی.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها با والفجر حرف زدم. کنار خانم صابریان بود گوشیو داد با هم صحبت کردیم. گفت دعاش کنیم. گفتم همه دست به دعاییم برات. شرایطش همونه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
عزیزم زنگ زدم خانم صابریان گفت هیییییچ مشکلی نیست. یک هفته دو هفته طبیعیه. استرس برات بدترین چیزه. م ...

قربونت عزیزم، ممنونم، لطف کردی

خدا خیرت بده

فکر نکنم تا قبل نوبت دکترم بتونم وقت سونوی خوب بگیرم! دوشنبه میرم دکتر.. اگه صلاح دید میگم دوباره سونو بنویسه.. 

شوهرمم میگه همه چیز خوبه، زیاد راضی نیست دوباره برم سونو.. 

اینکه طول ران با بقیه فاکتورها نمیخونه هم مهم نیست؟

بنظرت خطرناک نیست؟ مثل iugr اینا… ؟ برای دکترم از روی برگه تلفنی خوندم گفت مشکلی نیست! فقط مواظب ح ...

آها دقیقا برای خواهرم همین اصطلاح به کار میبردن.چیزی نمونده بود ختم بارداری بزنن براش و سزارین بشه.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
بچه ها با والفجر حرف زدم. کنار خانم صابریان بود گوشیو داد با هم صحبت کردیم. گفت دعاش کنیم. گفتم همه ...

مرسی که خبر دادی بهمون.

یعنی هنوز همون ۴ سانته؟

خیلی اذیت بود؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ممنون عزیزم ولی دلم آروم نمیگیره!  سونوگرافه یجوری رفتار میکرد..  چی بخورم یکم وزن بگیر ...

عریزم وزن اضافه نکردنت غیر طبیعی نیست. من دو تا از دوستانم به دلیل اضافه وزن خودشون توی بارداری هفته ها وزنشون ثابت بود

شمام فکر کنم گفتی خودت وزن خوبی داری. پس نگران نباش. اتفاقا بنظرم به سلامت نزدیک تری. در مورد وزن گیری جنین نیازی نیست کاری بکنی. چون مطمئنم نیستی واقعا ریزه یا نه. سونو یچیزی میگه!

شما تغذیه نرمال یه مادر رو داشته باش. هر چی برا سلامتی خودت و جنین مفیده در حد معقول بخور.

در مورد معده چند روز مث من کم بخور و چندین بار بخور. اصلا نذار کامل سیر بشی. دو سه رور بگذره عادت میکنی. همچین کیف میکنی. سبک میشی. غذا میچسبه به جونت. 

راستی بعد خوردن غذا دراز بکش به پهلوی چپ بذار جذب جنین بشه. اگر بلند شی بسوزونی کمتر به جنین میرسه. من اینطور فکر میکنم. دقیق یادم نی منبعش کجا بود. نظر_شخصی#  

مرسی که خبر دادی بهمون. یعنی هنوز همون ۴ سانته؟ خیلی اذیت بود؟

3 سانت. نه خداروشکر صداش خوب بود. من حس منفی نگرفتم ولی واقعا درخواست دعا داشت.

عریزم وزن اضافه نکردنت غیر طبیعی نیست. من دو تا از دوستانم به دلیل اضافه وزن خودشون توی بارداری هفته ...

با کم خوردن بخاطر معده کنار اومدم.. مشکل اینه که معده ام سرد شده شدید.. خیلی باید محتاطانه غذا بخورم.. کوچکترین سردی خیییییلی اذیتم میکنه

با کم خوردن بخاطر معده کنار اومدم.. مشکل اینه که معده ام سرد شده شدید.. خیلی باید محتاطانه غذا بخورم ...

اخ اخ درکت میکنم. خیلی بده. این 4 هفته رم به خیر بگذروتی ان شاءالله. 

بچه ها با والفجر حرف زدم. کنار خانم صابریان بود گوشیو داد با هم صحبت کردیم. گفت دعاش کنیم. گفتم همه ...

عاشقتم باران جان

با این که همدیگر رو نمیشناسیم بدون رودرباسی،زنگ میزنی از طرف خبر میگیری

ایول بهت

بچه اگه میتونید براش یستشیر بخونید

من الان براش خوندم

من سر زایمان زنداداشم خوندم واقعا اثرش رو دیدم

ممنون که خبر دادی براش دعا میکنیم، ان شاﺀالله بخیر بگذره

گلدونه جان منم سر پسرم هر قسمتش هفته هاش فرق داشت از یک هفته عقب بود تا ده روز  دکترم هم گفت هیچ مشکلی نداره تا دوهفته هم طبیعیه وزنشم کاملا ژنتیکه به وزن جنینی خودت یا همسرت می ره 

اصلا نترس من که خیلی ترسیده بودم فشار خونم هم اون زمان بالا بود اینقدر گیر به دکتر دادم دکتر چون فشارم هم بالا بود گفت برای  اینکه خیالت راحت بشه یه سونو رنگی بده که خونرسانی جفت رو بررسی کنه که اونم خداروشکر مشکلی نداشت بابت خونرسانی

من که می گم خیالت راحته راحت باشه استرس نده اگه خیلی می ترسی یه سونوی دالپر همون رنگی بده تا خونرسانی جفت چک بشه

ولی از نظر پزشکی تا دوهفته قابل قبوله

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)