2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797062 بازدید | 90713 پست
سلام مامان جوناخوبین؟؟؟😍😍😍  بچه ها بیاین کمک بچم صورتش جوشای قرمز زده خیلی خشکه جدیدا روی د ...

سلام. عزیزم صورت دختر من هم پر از جوشای ریز بود، پوستش به شدت خشک بود و روی لُپاش اگزما زده بود

دکترش کرم ثمین براش تجویز کرد، یکی دوبار زدم کاملا خوب شد. اوسرین و اوره داره، مخصوص بچه هاست

از هفته دوم براش استفاده کردم، هنوزم میزنم

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم از چه سنی نوزاد رو کنار خواهر و برادر بزرگترش بردید و تنها باهم تو یه اتاق موندن

من برا بچه ها اتاق جداگانه در نظر نگرفتم تا بزرگسالیشونم هم همین تصمیمو دارم. بر خلاف اینکه توی کتاب هایی مثل تربیت بدون فریاد خیلی رو حریم شخصی به این معنا تاکید شده. روش تربیتی قدیمی ها رو قبول دارم. بچه ها فلافلی توی هال میخوابن. فقط والدین اتاق جدا داشته باشن. در مورد نوزاد هم بچه با بچه و روحیه با روحیه فرق میکنه.
راستی تصمیم دارم بزرگتر شدن اتاقی رو به منظور مطالعه و سکوت و درس خوندن و احیانا عبادت و... در نظر داشته باشم. ولی بهشون بگم این اتاق شماست اصلا
تو دوره نوجوانی این خیلی به کار میاد.
نظر_شخصی#  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

سلام رفقا.. 

امروز بالاخره موفق شدم برم کلاس ورزش با مامای همراهم.. فوق العاااااده بود.. هم اخلاق ماما، هم ورزشها و کلاس.. چون بدنم خشک بود برام سخت بود حرکات ولی تا جایی که شد انجام دادم.. حس سبکی روحی و جسمی دارم.. خلاصه که جاتون خالی خیلی چسبید..بعدشم اومدم دوش گرم گرفتم حسابی سبک شدم… 

با اینکه افراد دیگه ای هم سر کلاس بودن با پزشکهای مختلف، ولی کلی هم از دکترم تعریف کرد.. 

دعا کنید همه چی خوب پیش بره

دوستان برای بیمارستان پوشک سایز صفر باید ببریم یا یک؟

یه سوال دیگه این که کباب گوسفندی رو شعله گاز میشه درست کرد؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
سلام رفقا..  امروز بالاخره موفق شدم برم کلاس ورزش با مامای همراهم.. فوق العاااااده بود.. هم اخ ...

سلام عزیزم.

خوشحالم حالت خوبه😍

انشالله تا آخرش کارا خوب پیش بره

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
دوستان برای بیمارستان پوشک سایز صفر باید ببریم یا یک؟ یه سوال دیگه این که کباب گوسفندی رو شعله گاز ...

من همیشه با یک شروع میکنم. هم لباسو هم پوشکو
نمیدونم. من که رو گاز درست میکنم

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
دوستان برای بیمارستان پوشک سایز صفر باید ببریم یا یک؟ یه سوال دیگه این که کباب گوسفندی رو شعله گاز ...

من روی پوشک رو میخونم، سایزش رو نمیدونم. برای وزن ۳تا۶کیلو فکر کنم مناسب باشه

فیله یا راسته گوسفندی رو نمک بزن، بعد سیخش کن، بعد با چاقو روش منظم ضربه بزن، یکدست میشه.. بعد روی شعله گاز، شعله پخش کن بذار، دو طرفش ظرفی چیزی بذار و سر و ته سیخ رو بذار روی ظرفها.. اینطوری کم کم گوشت، کباب و مغز پخت میشه

خیلی ممنونم عزیزم خوشحالم تجربه خوبی داشتی ببخشید دکترتون هزینه جدا برای ویبک گرفت؟ کلا دکتر موسیو ...

بله دو تومن گرفتن.همون استانداردهای عمومی.درد خودش شروع بشه .چسبندگی نباشه.بچه سفالیک باشه.جای بخیه ها نازک نشده باشه

عزیزم دنبه و خرما رو متوجه نشدم با جزییات میگی؟

هفته آخر دنبه و خرما رو چرخ کردم مثل کرم شد و شب ها به کمر و عانه میبستم برای روی عانه هم پد استفاده میکردم.خیلی تو روند زایمان تاثیر داره و استخوان هارو محکم میکنه

ممنون که نوشتی. خدا خیرت بده ان شاءالله خاطره ت رو منتقل میکنم به تاپیک نگات وراهکارها فقط یه س ...

دنبه و خرما رو چرخ کردم مثل کرم شد به کمر میبستم و.روی استخوان عانه.طبع زایمان گرم و تره و هرچی بدن به سمت گرمی و تری بده زایمان راحت تره و لگن راحت تر باز میشه و استخوان رو محکم میکنه و درد کمتر میشه.

متفرقه#   دودل بودم ک پیامو بدم یانه، ولی دادم.. ببخشید ک خارج از بحثه.. چون بهتون عشق دارم ...

خیلی خوب حال شما رو میفهمم من تقریبا هرسال اسباب کشی دارم، امسال هم آخر سال باید پاشیم..... نگران نباش عزیزم انشاءالله به حق امام رضا در جوار ایشون یه خونه خوووب پیدا می‌کنید. منم همیشه برای مستاجرا دعا میکنم و البته از خدا میخوام یکم انصاف هم به صاحبخونه ها بده، غمت نباشه مامان جان خدا بزرگه

کلا منم ی تصویری از اقای روازاده بود نمیدونم یا ی حکیم معروف دیگه بود دیدم ک پرسیدن ازشون برا لک صور ...

منم دخترم اگزما رو یه طرف صورتش بود، روغن بنفشه میزدم و زود زود حمام می‌بردم بعد یکی دو هفته کامل خوب شد