2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797701 بازدید | 90740 پست

در مورد نوره# من نظرمو بگم

نوره ترکیب زرنیخ و آهکه به نسبت ۱ به ۶.

زرنیخ زرد یا طلایی به مراتب کیفیتش بهتر از زرنیخ سبز رنگه، سوزشش کمتره، بوش بهتره، موبری قوی تری داره. زرنیخ سبز، در واقع سوخته زرنیخ زرده. خواص و کیفیتش کمتره.

پس نوره ای که میگیرید رنگش زرد رنگ باشه. دقت کنید تیز بر اینطور نیست.

تو روایات هست کسی که ۴۰ روز نوره استفاده نکنه مسلمون نیست. خیلی بهش تاکید دارن.

ولی خب پوست منو سیاه میکنه. نمیدونم شاید طرز استفاده ش رو دقیق انجام نمیدم

باعث دفع سودا میشه

ظاهرا بهش میگن شیمی درمانی طبیعی

آداب داره. دعاهای مخصوص داره. از کف پا باید بزنی تا زیر گردن

برای جلوگیری از سرطان سینه مفیده

سوداهارو از همون کف پا از بین میبره. ولی خب باید منظم باشه.

همون آل عبا که گفتم داره نوره

شفا مارکت هم من نوره ش رو گرفتم خوب بود

تنها مسیر هم گرفتم خوب بود

اگر خیلی دو دل بودید بپرسید زرنیخی که توش استفاده میکنن چه نوعیه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

خیلی ممنون از دوستان عزیز که جوابمو دادین, من مشکلم اینه که مثلا بخام ۱۱ هفته برم سونو NT, از اولین روز اخرین پریودم حساب کنم یا از تخمک گذاری که حدودا دو هفته بعدشه؟

خوب شد پرینه رو پرسیدما, من اصلا یک تصور دیگه داشتم تازه فهمیدم چجوری باید انجام داد.

مرسی دوست جونیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون از دوستان عزیز که جوابمو دادین, من مشکلم اینه که مثلا بخام ۱۱ هفته برم سونو NT, از اولین ...

اولین روز اخرین پریود

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

خانمهای عزیز سلام،ببخشید یه سوال شرعی ، عذر میخام وقتی شیاف مغربی استفاده میکنیم اون قسمت موقع طهارت یه خورده چرب میشه الان باید هر روز صابون استفاده کنم یا نیازی نیست؟🤔

الی بانو نوره طب اسلامی چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ و از کجا میشه تهیه کرد

عزیزم اومدم توضیح بدم دیدم باران خیلی جامعو کامل گفته 😍

منم از یه فروشگاه طب اسلامی که نزدیک خونمون هست میگیرم 

تنها فروشگاه تنها مسیر آرامش و طیبات و ...هم که دارن

خانمهای عزیز سلام،ببخشید یه سوال شرعی ، عذر میخام وقتی شیاف مغربی استفاده میکنیم اون قسمت موقع طهارت ...

سلام عزیزم 

نه فکر نمیکنم نیاز باشه اتفاقا چرب بمونه بهتره

مگر برا غسل بخوای چربیش رو ببری 

خانمهای عزیز سلام،ببخشید یه سوال شرعی ، عذر میخام وقتی شیاف مغربی استفاده میکنیم اون قسمت موقع طهارت ...

من زیاد تو بند نمیرفتم

با همون آب تمیز میکردم.

قرص لاینسترول خیلی به حواس جمع نیاز داره باید حتما سر وقت و هرروز خوده بشه من سر بچه اول میخوردم تا ...

واقعا 

من فقط یه ورق خوردم بعد قطع قرص دیگ هیچ لکه بینی ندیدم 

تا شش ماه که دخترم شیر خودم رو میخورد هم پریود نشدم

من هر شب موقع خواب میخورم 

شما از  چند روز بعد زایمان خوردین؟

در مورد نوره# من نظرمو بگم نوره ترکیب زرنیخ و آهکه به نسبت ۱ به ۶. زرنیخ زرد یا طلایی به مراتب ک ...

باران جان سلام‌. از کدومش استفاده میکنی ک پوست رو تیره نکنه؟

البته فکر کنم بعضیاشون، روی هرپوستی یجور واکنش دارن🤔؟!

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
من زیاد تو بند نمیرفتم با همون آب تمیز میکردم.

وای منم خیلی فکرم درگیر میشه، میگم چون چربه، نجاست بهش نمونه! ولی فکرکنم از سوالات شرعی هم‌بپرسم بگن بستگی ب میزان چربیش داره. اگر خیلی باشه ک اب نفوذ نکنه باید صابون زد. باز اینجاست ک تشخیصش ب عهده خودمونه☹😁

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
واقعا  من فقط یه ورق خوردم بعد قطع قرص دیگ هیچ لکه بینی ندیدم  تا شش ماه که دخترم شیر خو ...

یادم نیست بعد از چند روز شروع کردم به خوردنش ولی به بدن من که نساخت بد فراموشیش خونریزی می گرفتم 

حتما اثرش رو هر کس یه جوره

الان دیدم تیکرم تک رقمی شده     استرس گرفتممممممممممم    

حستو درک میکنم😊🙄

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
وای منم خیلی فکرم درگیر میشه، میگم چون چربه، نجاست بهش نمونه! ولی فکرکنم از سوالات شرعی هم‌بپرسم بگن ...

عزیزم اگر چربه خب همون مایع ادرار هم بهش نفوذ نمیکنه‌ دیگه!