2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1796684 بازدید | 90709 پست
کاشکی خودت می پرسیدی ازش نه عزیز متاسفانه یادم نیست امپول فشار اتفاقا خوب نیست، وقتی نمی زنن درد ها ...

فیروزه جان 

شما سونو ضخامت رحم دادین

به من گفته حتما بده 

تا اونجایی که تو تاپیک یادم میاد خانم صابریان و دکتر شریفی که از مریض نمیخواستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیروزه جان  شما سونو ضخامت رحم دادین به من گفته حتما بده  تا اونجایی که تو تاپیک یادم م ...

نه عزیزم من ندادم. 

من یه سونو 8 هفتگی دادم

یکی هم 18 هفتگی واسه جنسیت

یکی هم 34 هفتگی واسه آکرتا و کالر داپلر

یکی هم اول هفته 41

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
از بابت جملات اخر که  گفتم مطمئنم ۱۲۰ درصد  حالا که اومدم خونه سرچ کردم میبینم اینجوریه د ...

ببین من دقیقا نمی دونم چه مکانیسمی داره

ولی بالاخره وقتی بخوان ختم بارداری بدن یه جوری باید یه کاری کنن دهانه رحم باز شه بلکه مراحل زایمان شروع بشه

بعضیا بالن میزو می ذارن، بالن هم دقیقا باعث میشه تا 3 سانت باز بشه، اون موقع هم ممکنه انقباضی در کار نباشه... 

کار خوبی کردی پرسیدی، اگر جواب گرفتی ازشون، حتما تو تاپیکم بذار تا ما هم بدونیم

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
ماشاﺀالله قدت بلنده.. فکر کنم نسبت چاقیمونم حدودا مثل همه! باید بشینم حساب کنم     من ...

چرا دکترم خیلی دعوام میکنه، هربارم که میرم پیشش کلی تیکه بهم میندازه

تهرانم

آخر بهمن رفتم پیش متخصص طب سنتی، رژیم داد. برناممو اینجا گذاشته بودم

چرا دکترم خیلی دعوام میکنه، هربارم که میرم پیشش کلی تیکه بهم میندازه تهرانم آخر بهمن رفتم پیش متخص ...

دکتر منم هی میگه! میگه چاقی زایمان طبیعی رو سخت میکنه، منم گفتم سزارینم با چاقی خیلی سخته   تایید کرد… 

خب حالا چاقیم دیگه به هر دلیلی… نمیشه که خودکشی کرد!! 

آره دیدم برنامتو

میتونی رعایت کنی؟

دوستانم سلام  من امروز توی سی و نه هفته و سه روز معاینه شدم دهانه رحم بسته بود  دکترم گف ...

زایمان قبلی درد کشیدی؟ دهانه رحم باز شد؟

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
گلدونه جون ورزش ها خیلی عالی منم مثل شمام یکم که دراز بکشم مصیبت برام بلند شدن ولی وقتی ورزش میکنم ح ...

ماهگلی تعریف زهرا عباسی رو میکرد. تحت نظرش بوده ظاهرا

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
از بابت جملات اخر که  گفتم مطمئنم ۱۲۰ درصد  حالا که اومدم خونه سرچ کردم میبینم اینجوریه د ...

خواهررررر من دردام استاپ کرد امپول فشار بهم زدن

غلط کردن

غلط

بارها گفتم

دردی که با امپول فشار میاد، درد وحشی و نامردیه

ولی درد زایمان خیلی نجیبه

تا نکشی هر دو رو متوجه نمیشی خواهر

اون دوز کمی که گاها به وی‌بکی ها تزریق میشه رو زیاد جدی نگیر. اون بیچاره هایی که هر روز توی بیمارستان هامون، روتین بهشون سرم فشار میزنن و دوزشو بالا میبرن، عذاب وحشتناکی میکشن

دختر دایی من نمونه یک زن قویه

ولی میگفت حین اون دردا موهامو کنده بودم و نفهمیدم!

از خواهرش چه خبر؟

همین الان گفت تا ۷ سانت پیش رفته یک ساعت پیش

خیلی خوشحال شدم.

بهش گفتم زائو تا لحظه اخر محتاج دعاست. دعاهارو ادامه بدید.

البته الان شک کردم که طرف وی بک شد نهایتا یا نه! ولی یادمه یه نفر تو تاپیک این کارو کرده بودن براش ...

برا منم امپول فشار زده بودن. بعدا فهمیدم.  چون کلااا انقباضام متوقف شد. شب زایمان زنداداشم پیشم بود . پرستاره  . متوجه شده بود که ماما برام زده . البته من خودم وقتی دکتر التیماتوم سز داد به ماما التماس کردم برام امپول بزنه . 

بندگان خدا  ماماها  دستشون بسته ست

خواهررررر من دردام استاپ کرد امپول فشار بهم زدن غلط کردن غلط بارها گفتم دردی که با امپول فشار ...

احتمالا همون موقع که تو گوش زنداداشم میگفتم غلط کردم اومدم طبیعی بر اثر امپول بوده🤪

واقعا تو بعضی بیمارستان ها  چقدر بعضی ها راحت بازی می کنن با سرنوشت افراد مثلا شنیدم طرف خسته ...

توی کل پروسه میشه از مدیریت روانی یک ادم با تجربه مث صابریان بهره برد

والا خدا خیرش بده من هر بار زنگ میزنم میگم فلان اتفاق افتاده کاملا و دقیق راهنماییم میکنه

بعد اخلاقی نداره بگه چرا تو از فلان نقطه زنگ زدی مثلا

میتونی کامل توضیح بدی و راهنمایی بگیری.

صرفا_جهت_اطلاع#