2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797175 بازدید | 90730 پست
تو نسخه بعد زایمان برای من درکنار انتی بیوتیک و مسکن، مفنامیک اسید نوشتن.. میدونید دیگه هم مسکنه هم ...

نمیگم نخور. ولی اگه تعداد بالا نوشتن مراقب عوارضش باش.

مجموعا رو ۶۰ روز حساب باز کن که کلافه نشی. زیاد درگیر زمان پاکی نشو. اگر استحاضه ت کثیره بود بنظرم سخت نگیر. من فکر میکنم حموم زیاد، ضرر داشته باشه.

من یه دوستی داشتم از زیره استفاده میکرد به جای مفنامیک اسید. خیلی راضی بود

شمام خواستی امتحان کن.

ولی باید درست حسابی بخوری

ما یه ترکیب خاصی داریم برای زائو که روزانه چند قاشق باید بخوره ازش و البته روی کاچی بریزه:

زیره سبز،زیره سیاه،شیرین بادیان،رازیانه،تخم شوید،زنیان،سیاهدانه،هل سبز،زنجبیل،گز علفی،شیرین بیان،نبات

چون نبات داره شیرینه. خوش مزه ست بنظر من. ضد نفخه برا شیرتم خوبه. حالا خواستی اینارو بخر اسیاب کن. زحمت داره دیگه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
خانما من با این ویار چه کنم😭 از طرفی خونریزی و لکه بینی دارم باید استراحت کنم از طرفی حالت تهوع،مع ...

الهی بگردم

من تا هفته ۲۴ تهوع داشتم.

آب عسل بد نبود برا من.

ولی جز‌دمیترون چیزی سرحالم نمیکرد

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم هیچی نه درد دارم نه اینکه بچه اومده پایین پیاده روی و گل مغربی و گهواره و پروانه هم انجا ...

سلام عزیزم. بهت قول میدم قول میدم قول میدم هیچ کدوم از اینا دلیل بر بد بودن اوضاع نیست. زیاد سجده برو. فاز مریم مقدس (سلام الله علیها) رو بردار تو معبد عبادت باش. حسابی دعا کن.

رااهکار ها هم که توی تاپیک اومده بارها. بستن شکم و‌پله نوردی و ورزش های لگنی و رابطه و...

من عاشقانه این خوف و رجا رو دوست دارم

خودم جر خوردم پاش

ولی توی این بارداری، برا زایمانم ارامشی دارم که با دنیا عوضش نمیکنم. برام مث روز روشنه ریش و قیچی دست خداست

نمیگم نخور. ولی اگه تعداد بالا نوشتن مراقب عوارضش باش. مجموعا رو ۶۰ روز حساب باز کن که کلاف ...

نمی دونم چندتا نوشته فکنم ۲،۳ورق، ۸ساعته ست

سخت نگیر یعنی چی ؟ ینی مثلا تیمم کنم بجا غسل؟

زیره، تخم شوید، رازیانه، سیاهدانه مگه میشه خونریزی رو زیاد نمیکنن؟!

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام عزیزم. بهت قول میدم قول میدم قول میدم هیچ کدوم از اینا دلیل بر بد بودن اوضاع نیست. زیاد سجده بر ...

آره من فکرنمیکردم سجده اننننقدر تاثیر داشته باشه

وگرنه شاید روزی ۲،۳ساعت میرفتم

هیچوقت یادم نمی ره تو بیمارستان، موقع سجده بچه قشنگ با سرش ضربه میزد به دهانه رحم!!!

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

سلام دوستان این روزا به جای اینکه بیشتر ورزش ها رو انجام بدم متاسفانه فقط دارم فرصت رو از دست میدم راستش خیلی امیدی ندارم از یه طرف لگن دردم شدید تر شده دیگه همه کارا برام سخت شده مخصوصا از پهلوبه اون پهلو شدن . 

سلام دوستان این روزا به جای اینکه بیشتر ورزش ها رو انجام بدم متاسفانه فقط دارم فرصت رو از دست میدم ر ...

عزیزم چرا ؟!

تلاشتو بکن که اگرم نشد دو روز دیگه حسرت نخوری

حیف نیست حالا که دکتر و ماما هماهنگ پیدا کردی خودت جا بزنی؟!

ما وظیفه داریم تلاش کنیم و نتیجه رو باید به خدا واگزارکنیم

ورزش های لگنی رو انجام بدی درد لگنت احتمالا قابل تحمل تر میشه

هرچقدر در توانت هست انجام بده توروخدا خسته نشو

مامانایی که طبیعی با بخیه زایمان کردین روزهای اول بعد غسل نمازو نشسته میخوندین یا ایستاده؟!

نمی دونم چندتا نوشته فکنم ۲،۳ورق، ۸ساعته ست سخت نگیر یعنی چی ؟ ینی مثلا تیمم کنم بجا غسل؟ زی ...

میگم سخت نگیر چون خودم بعد زایمان اولم زیاد حموم رفتم، بدنم افتاد انگار

ماه غریبستان تاپیک میگفت حموم بیشتر باعث سردی بدن میشه تا گرمی. دوره های معتبر طب سنتی رو رفته بود. قدیمی های ما میگن تا ۴۰ روز تماس با آب کم باشه. والا خیلی تحقیق نکردم مستدل بگم.

برا همین میگم سخت نگیر. اگر برات حجت شد ممکنه ضرر داشته باشه ، حمام رو در حد معقول انجام بده باقی دفعات رو تیمم بدل از غسل انجام بده

باز شناخت وظیفه شرعیش به عهده خودت.

عزیزم اینو میدونم زیره سیاه و سبز، رازیانه و بادیان حتما جزء ادویه کاچیه.

ساز و کارشونو بلد نیستم. فقط میدونم رحم رو جمع میکنن. به قول همون دوستم اولش خون دفع میکنی ولی بعدش سبک میشی و حجم پریود کم میشه.

دردهارو تسکین میده. برا ازدیاد شیر هم مفیده.

تجربی#  

یه نکته که باز به ذهنم رسید قرص کمره. اگر مقید باشی بنظرم خیلی مفیده و زود کمرت رو سفت میکنه. اگر فردی رو پیدا کنی که تخم مرغ واقعا محلی بهت بده عالیه.

ببین قدیمی های ما تا پریودشون زیاد میشد میگفتن کمرمون شل شده، حسابی به خودشون میرسیدن

سلام عزیزم. بهت قول میدم قول میدم قول میدم هیچ کدوم از اینا دلیل بر بد بودن اوضاع نیست. زیاد سجده بر ...

سلام گلم ممنون از دلداریات  چشم حتما سجده رو انجام میدم ان شاالله که خدا بهترینارو برا هممون بخواد

الیس الله بکاف عبده...  
آره دیدم خواستم ببینم آخرش طبیعی شدن یا سز؟ و اینکه راضی بودن یا نه؟ مامانای وی بک کردن لطفا راهنمای ...

عزیزم بیشتر خاطرات و راهنمایی ها رو فیروزه جون تو یه تاپیک جمع آوری کرده امضاش همون تاپیکه نکات

الیس الله بکاف عبده...  
دوستای گلم من زایمان اولم 2فروردین97بوده سزارین بوده حالااقدام کردم برای بارداری میتونم طبیعی بیارم ...

من ۱ فروردین ۹۷ زایمان داشتم و اگه خدا بخواد تو همین روزا نی نی ام دنیا میاد

الیس الله بکاف عبده...