2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1820837 بازدید | 90819 پست
منم از همین میترسم!  موندم چه کنم    

گلدونه جان من همچین تصوری ندارم

دکتر دختر اولم این ازمایش ها رو نداد اخرم من نفهمیدم از چی کیسه ابم زود پاره شد 

قند بود عفونت بود چی بود

دکتر دومی چکاپاش کامل بود من خیلی خیالم راحت بود

با اینکه من خیلی شیرینی جات میخورم و قندم خیلی اوقات لب مرزه ولی تو بارداری بالا نبود و بعد خوردن اونام قندم بالا نرفت 

خیالمم راحت تر شد

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام مامانای خوب و منتظران نی نی و زایمان طبیعی. منم سه سال پیش سزارین اورژانسی شدم در حالیکه حتی ذره ای به سزارین فکر نکرده بودم، هنوزم به نتیجه نرسیدم که چرا؟بستری شدم و دهانه ی رحم 3  سانت بیشتر باز نشدو پیشرفت نکرد البته دکتر زمان نداد، گفت سر بچه بالاست و نمیتونم صبر کنم و خطرناکه! در حالیکه نه ضربان قلب بچه مشکل پیدا کرده بود و نه کیسه ی آب مشکلی داش و نه چیز دیگه ای. البته بچم 4100 بود و دور سرشم 39.حالا نمیدونم اگه دکتر بهم زمان میداد میشد یا نه، ولی واقعا ضربه ی بزرگی بود و همیشه تو ذهنم میگم چرا؟ الان باردارم 13 هفته و از بارداری قبل مطالب دوستان عزیزم رو میخوندم. خدا خیرشون بده. لطفا منم به لیست در انتظار ویبک اضافه کنید تا بعدا بیشتر آشنا بشیم

سلام دوستان گلم لطفا هر راهکاری برای درد دنبالچه دارین بهم بگین دیگه کلافه شدم خیلی شدیده دردش😭😭 ا ...

حتما قرص کمر حداقل پنج شب بذار مامای طب اسلامی تو بارداری بهم گفته بود بذارم مشکلی نداره

با روغن بابونه که طبع ملایم تری نسبت به سیاهدانه داره قشنگ روغن مالی کن هرشب ان شاالله بهتر میشی

و خدایی که در این نزدیکی ست***
حتما قرص کمر حداقل پنج شب بذار مامای طب اسلامی تو بارداری بهم گفته بود بذارم مشکلی نداره با روغن با ...

باشه ممنون عزیزم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
یعنی بنظرت تست رو بدم؟

اگر مشکوک هستی به دیابت بارداری، حتما انجام بده

من محمد حالم بد شد، مجبور شدن تست رو عوض کنن

سر محمد دومی، دیگه نرفتم! خودم خودسر یه سری ازمایش دادم که قند. ناشتا هم جزءش بود.

تحمل حالت تهوع بعدشو ندارم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام مامانای خوب و منتظران نی نی و زایمان طبیعی. منم سه سال پیش سزارین اورژانسی شدم در حالیکه حتی ذر ...

سلام. قد خودت چقدره؟ استخون بندیت درشته یا نه؟

عزیزم لزوما صبر، منجر به زایمان طبیعی نمیشده ها

دور سر بچه خیلی بالا بوده (وزن رو کار ندارم)

واقعا معلوم نبود با لگن شما متناسبه یا نه

بنظرم توی بارداری بعدی حتما مراقب وزن بچه باش و سعی کن نذاری هفته هات از ۴۰ رد بشه. سر بچه و وزنش یکی از مهم ترین عوامل شکست وی‌بکه. چون سر بچه نزول نمیکنه و روند رو مختل میکنه.

باید حسابی ورزش کنی، تمرین های لگن پویا رو انجام بدی و تغذیه رو مراعات کنی. کربوهیدراتی هارو تا جایی که میتونی و معقوله کم کنی و مقوی و کم حجم بخوری

نظر_شخصی#  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
این همه پیاده روی واقعا خسته کننده است . من که لگن درد دارم شما  ؟ اگه ممکنه درخواست دوستیمو قب ...

چقدر دیدن تلاش دیگران لذت بخشه.

زنده باشی. سعی کن این جور کارهارو لذت بخش کنی برای خودت. با جنین صحبت کن. تلاش کنه سرش فیکس بشه. زیاد صلوات بفرست و ذکر بگو حین پیاده روی.

یک عدد مثلا تو صف وی‌بک هستم! بی حوصله. حتی زورم میاد غذا بخورم. مکمل هام رو حدود یک ماهه نخوردم. توی کنج تنهایی فکر کنم کم کم بپوسم.

غذاهام اغلب به درد نخور. بلا استثنا سرد. رحمم سرد. کمرم سرد. کاش زودتر به خودم بیام. وگرنه بعید نیست سزارین در انتظارم باشه.

سلام دوستان گلم لطفا هر راهکاری برای درد دنبالچه دارین بهم بگین دیگه کلافه شدم خیلی شدیده دردش😭😭 ا ...

عزیزم ای کاش اطلاعاتی داشتم کمکت میکردم. فقط میدونم چقدر اذیت میشی. من یه مدت داشتم رفع شد. واقعا اذیت کننده ست.

اکر تونستی با اطبای سنتی و اسلامی یه مشاوره داشته باش

دکتررجایی

عزیز وقتی انقباضی نباشه چطور ممکنه رحم پاره بشه؟ یا چیزهای شبیه به این؟

میدونم نظر دکترت اولویت اوله. ولی زیادم مطیع نباش.

نترس

من سر هر دو بچم، ۱۶ ۱۵ ساعت بعدپارگی کیسه آب زایمان کردم.

با خانم صابریان هستی دیگه؟

ان شاءالله خیره.

اخه فکر میکردم نهایت تا ده روز بعد زایمان سرپا شم.الان نزدیک چهل روزه ولی وقتی سرپا میشم انگار یه وز ...

عزیزم طبیعیه

شونصد بار در روز اینو بگو به خودت: طبیعییییییه

قشنگ شل کن تا راحت باشی.

مادری بی سختی نمیشه. ببین گاهی درمان و ارامش فقط توی پذیرشه. پذیرش درد و رنج.

من اوایل ویار خیلی سعی کردم رو پا باشم. خیلیییییی. ولی نتیجه ش بدتر و بدتر شدنم بود. همین که پذیرفتم این شرایط منه و نمیتونم بهش غلبه کنم ، حالم بهتر شد.

ببین بعضیا همینن. طول میکشه با درد پرینه کنار بیاد بدنشون. فامیل ما در عرض نیم ساعت زایمان کرد. ولی تا مدت ها همین دردو داشت. سزارینی هایی هم هستن تا مدت ها رد بخیه سزارینشون دردآلوده و توی نشست و برخاست مشکل دارن.

دیگه پرینه و احیانا واژنت رو درک کن. گناه داره.

اضافه کنم منم با اینکه بخیه نداشتم این درد همراهم بود.

ولی سریع مرتفع شد. در هرحال درکت میکنم. میدونم چه جنس دردیه.

2790
2778
2791
2779
2792